Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Nα δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες...


Ε το Μούτα... Πάλι "έγραψε" ο Μητσάρας μιλώντας σε "αντικειμενικό" ασπρόμαυρο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης που θέλει το καλό όλων των ομάδων της πόλης και φυσικά πλέκει το εγκώμιό του!

Μετά τον... υψηλότατο στόχο (παραμονής) που έθεσε για τη νέα ομάδα του Άρη (όχι της Α.Ε. Ποντίων) και το έργο που και ο ίδιος παράγει, μετά τα στοιχήματα που έβαζε στον "ραδιοφωνικό αέρα" ότι δεν είναι παοκτσής, μετά την επίθεση στον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή του Άρη Νταβίντ Αγκάνθο (δεν αξιώθηκε να φέρει κανέναν τέτοιο) χαρακτηρίζοντας ΔΗΜΟΣΙΑ μάλιστα "έγκλημα" το νέο συμβόλαιο που του έγινε ήρθε άλλο ένα χτύπημα! 

"Ζητάω από τον κόσμο να κάνει την προσπάθειά του, να σταματήσει την γκρίνια και τη μιζέρια." Ο Μούτας λοιπόν μας κάνει και μαθήματα οπαδικής νοοτροπίας λες και γι αυτό πληρώνεται. Μιλάει στον κόσμο μίας ομάδας που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου για την αφοσίωση που δείχνει λες και γι αυτό πληρώνεται. Χαρακτηρίζει τον κόσμο του Άρη μίζερο και γκρινιάρη... Τον κόσμο που έχει ΔΥΣΤΥΧΩΣ συμβιβαστεί με το στόχο που ο ίδιος έθεσε! Μιλάει για μιζέρια αυτός που μας έφερε τους ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ (το λιγότερο) Ιμπέ και Έλσνερ. Αυτό δεν ήταν έγκλημα Μούτα; Προφανώς όμως ο Μούτας βαφτίζει την κριτική... γκρίνια.

Δεν εργάζεσαι στην Α.Ε. Ποντίων Μούτα...
Θα μας πει λοιπόν κάποιος στις πόσες κίτρινες αποβάλλεται ο Μούτας;

Όταν άλλοι "μεγαλομέτοχοι" δέχονται καφέδες, αποδοκιμασίες και ύβρεις έχοντας σώσει τους θύτες από το βούρκο της διάλυσης και της Γ' Εθνικής και αυτοί μιλούν με τον καλύτερο τρόπο για τον κόσμο τους όπου και να βρεθούν εμείς δεχόμαστε κριτική περί γκρίνιας από τον υπαλληλο... Μούτα! Ακόμα κι ο πρώην πρόεδρος Ψηφίδης, που επεξεργαζόταν λύσεις νέου ΑΦΜ και που εμφανίζεται και ως επιτυχημένος από κάποιους, είχε χαρακτηρίσει τον κόσμο του Άρη ως "το χειρότερο στην Ελλάδα"!


"ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου