Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Στο "στόχαστρο" της Ράγιο ο Αγκάνθο!


Η εκτίμηση και η αγάπη που τρέφουν οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο προς το πρόσωπο του Νταβίντ Αγκάνθο είναι γνωστή. Αλλωστε, εκεί ο Μαδριλένος στράικερ πραγματοποίησε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του από το 2008 έως και το 2011.


Ωστόσο, εκτός από τους φιλάθλους της Ράγιο, ο επιθετικός του ΑΡΗ χαίρει της εκτίμησης και του αθλητικού διευθυντή της, Φελίπε Μινιάμπρες, ο οποίος τον έχει βάλει στο στόχαστρο σύμφωνα με τη «Rayo NOticias»(σελίδα που φιλοξενεί νέα της ισπανικής ομάδας στο twitter).

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η Ράγιο έχει στη λίστα της μαζί με τον επιθετικό του ΑΡΗ και τον Αντρίγια Ντελίμπασιτς(έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ), αλλά και τον Χούλι(παίκτης της Αλκορόν).


Βέβαια, αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν μόνο είναι το ενδιαφέρον της Ράγιο, αλλά και το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη είδηση αναπαρήγαγε και ο Νταβίντ Αγκάνθο μέσω twitter(στη γλώσσα των χρηστών του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης λέμε ότι έκανε retweet το δημοσίευμα, πράγμα που μπορείτε να καταλάβετε βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία).

Αναλυτικά τι γράφει η «Rayo NOticias» :

«Βλέποντας πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι για τη Ράγιο, ο Φελίπε σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή έναν εκ των Ντελίμπασιτς, Χούλι ή Αγκάνθο».

πηγή: www2.allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου