Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Παναγόπουλος: "Καταγγελία και στη ΝΑSA εναντίον του Άρη!"


Ο Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον Sentra FM 103,3 κι αποκάλυψε ότι ξένος ποδοσφαιριστής προσέφυγε κατά του Αρη σε κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!


Η δήλωση αυτή είχε άμεσο αντίκτυπο και στα spreads που ανέβηκαν στις 320.000 μονάδες βάσης.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Αργότερα προχώρησε σε νέες δηλώσεις και αποκαλύψεις εναντίον του Άρη στον "αέρα" του Mastoura FM 203,666. Όπως αποκάλυψε, άλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, που φυσικά το όνομά του δεν το ανέφερε, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον της ΠΑΕ στη ΝΑSA. Μάλιστα, όπως είπε ο Παναγόπουλος, η ΝASA για το σκοπό αυτό έχει στείλει στον Άρη το μη επανδρωμένο Curiosity και διεξάγει έρευνες.

Σύμφωνα με τον κύριο Παναγόπουλο για την πρόθεση του Άρη να υπαχθεί στο "99" έχει ενημερωθεί και ο Μπάρακ Ομπάμα και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Όπως ανέφερε, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τη Συρία, Ρωσία και Η.Π.Α., έχουν συμφωνήσει για επέμβαση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τον υποβιβασμό του Άρη από τη Super League. Οι πάντα διασταυρωμένες πληροφορίες του Παναγόπουλου λένε ότι πριν ξεκινήσει η επέμβαση στη Συρία, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F99 θα βομβαρδίσουν στοχευμένα την περιοχή Χαριλάου και τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στην οδό Αλκμήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου