Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώτας: «Οχι σε εκλογές»


Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του ξενοδοχείου που φιλοξενεί την έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Αρης. Πριν από λίγο ο Θωμάς Γιώτας, ο μοναδικός υποψήφιος μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Παπαδόπουλου, κατέθεσε πρόταση να μην οδηγηθεί ο Ερασιτέχνης σε εκλογές.

Αυτό το οποίο πρότεινε ο υπεύθυνος του ΤΑΠ Αρης είναι να δοθεί λύση μέσω Πρωτοδικείου με διορισμό διοικούσας επιτροπής, η οποία θα ελέγχεται από τα μέλη του ΑΣ.

Από το βήμα των ομιλητών ο Θωμάς Γιώτας χαρακτήρισε ανούσια τη θητεία της απερχόμενης διοίκησης, ενώ την κατηγόρησε για συνεχή αδράνεια, για την κατάργηση των τμημάτων χάντμπολ ανδρών και γυναικών, για το γεγονός ότι δεν έκανε τίποτα για το θέμα των χρεών στην εφορία αλλά και για την έλλειψη οποιουδήποτε προγραμματισμού για τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου.

Μίλησε επίσης για κακοδιαχείριση εκατομμυρίων ευρώ από το 2002 ως το 2013 και ζήτησε συσπείρωση, η οποία- κατά τον ίδιο- μπορεί να αποτυπωθεί μέσω του διορισμού της διοικούσας επιτροπής από το Πρωτοδικείο και όχι μέσω εκλογών. Γι` αυτό απέσυρε την υποψηφιότητά του αλλά και των συνεργατών του.

Νωρίτερα, ο Λατσίνογλου κατηγόρησε τον Γιώτα ότι πήρε το ΤΑΠ για να πάρει πίσω την ταμειακή διευκόλυνση ύψους 73.400 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου