Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Στεφανίδης: "Δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι"


O Πρόεδρος της ΚΜΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero και αναφέρθηκε στο περίπτερο του Αρη στη ΔΕΘ, την ΑΜΚ αλλά και τον Α.Σ. Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Η ΑΜΚ κεφαλαίου έχει ανοίξει εδώ και μέρες. Έχουν προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγραφα και την Δευτέρα υπάρχει ραντεβού στο αρμόδιο υπουργείου για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Η ΚΜΑ και ο Ερασιτέχνης δεν έχουν ασκήσει το δικαίωμά τους να μετοχοποιήσουν και αυτό λέει πολλά. Από βδομάδα πιστεύω πως θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις όπου θα αποδειχθεί ότι η ΑΜΚ έχει πραγματικά ανοίξει. Για το αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να καλύψουν την ΑΜΚ δεν μπορούμε να το δημοσιοποιήσουμε και αυτό διότι όποια και να είναι η απάντηση δεν θα κάνει καλό. Έχει γίνει ότι πρέπει για το θέμα και όλα θα πάνε καλά. Εμείς θέλουμε έναν επενδυτή που θα φέρει άλλον αέρα στην ομάδα. Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν διάφορα από παλιούς οπαδούς τα οποία δεν υφίσταται. Εμείς πρώτοι απ’ όλους θέλουμε να καλυφθεί η ΑΜΚ».

Για τα χθεσινά εγκαίνια του περιπτέρου του Αρη στην ΔΕΘ: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Τατάκη, τον κ. Φουρλίγκα και τον κ. Μισιρλή για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν αυτές τις μέρες για να βγει το αποτέλεσμα που είδε ο κόσμος. Το περίπτερο του Αρη έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ΔΕΘ. Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών, όπως επίσης και όλους τους προέδρους και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη. Μεγάλη μνεία πρέπει να κάνουμε και στον ανυπέρβλητο Αλεξιάδη ο οποίος είναι η μεγάλη Δόξα του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαίρου. Ήταν μια καλή πρωτοβουλία που είχε ηχηρή απήχηση. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει και η απαξίωση των πάντων στον Αρη. Όπως για παράδειγμα η απαξίωση στον Γιάννη Μπουτάρη αλλά και σε όποιον προσπαθεί να βοηθήσει. Ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκαν κάποια από τα χρέη της ομάδας είναι και ότι οι εκάστοτε διοικήσεις θέλοντας να ικανοποιήσουν τον κόσμο κάνανε κινήσεις στις οποίες δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν. Πολλές φορές παρασυρόμαστε και αυτό είναι άσχημο»

Για την συνεργασία της ΚΜΑ με την ΠΑΕ είπε: «Η συνεργασία με την ΠΑΕ είναι πολύ καλή. Είμαστε ευχαριστημένοι όσον αφορά τα οικονομικά και θα πάρουμε σε 10-15 μέρες μια ακόμη ανάλυση. Για να έχουμε μια πλήρη εικόνα. Τα όποια προβλήματα υπήρξαν λύνονται γρήγορα. Ο νέος προπονητής έχει πολύ καλές συστατικές επιστολές και εμείς φυσικά θα τον στηρίξουμε».

Τέλος, για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη τόνισε: «Θεσμικά δεν μου επιτρέπεται να κάνω κανένα σχόλιο και σαν ΚΜΑ δεν πρέπει να πάρουμε θέση κανενός υποψηφίου. Είναι δεδομένο πως ο Ερασιτέχνης πρέπει να δυναμώσει. Με τα προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορεί να πάρει ανάσα αυτό τον καιρό. Δόξα το Θεό η ΚΜΑ δεν οφείλει πουθενά σε οικονομικό επίπεδο και κάνει αυτή τις κινήσεις που ενδεχομένως να έπρεπε να κάνει ο ΑΣ. Όπως και να έχει ο Ερασιτέχνης επιβάλλεται να ορθοποδήσει γιατί έχει πάρα πολλά τμήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου