Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσιάστηκαν Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ


Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Άρη. Το όνομα του προπονητή αποκάλυψε πρώτο και αποκλειστικά το arisiempr.blogspot.gr σπάζοντας την "ομερτά" που επέβαλλε η διοίκηση.


Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Δημήτρης Ηλιάδης: «Καλωσορίζω στην ομάδα τον κ. Ζόραν Μιλίνκοβιτς καθώς επίσης και τον Ζόραν Λόντσαρ στους οποίους η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Με το μέλλον του Άρη δεν μπορεί να παίξει επικοινωνιακά. Όσοι μας χρέωσαν τακτικές έπεσαν μακράν έξω και έκαναν πολύ μεγάλο λάθος. Γι” αυτό θα τοποθετηθώ αναλυτικά την επόμενη βδομάδα. Εκείνο που πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι είναι ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες εξετάζαμε όλες τις πιθανές λύσεις, προσπαθήσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα εν μέσω πολλών δυσκολιών. Καταλήξαμε στον κ. Μιλίνκοβιτς για τρεις λόγους. Πρώτον ότι πρόκειται περί ικανού προπονητή. Δεύτερον δεν δειλιάζει μπορστά σε δυσκολίες και τρίτον δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές. Ο Άρης είνια ομάδα με ιδιαιτερότητες και γίνονται πιο έντονες λόγω των αποτελεσμάτων των τριών πρώτων αγωνιστικών. Ο κ. Μιλίνκοβιτς μας έπεισε ότι μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό που μου εγγυήθηκε ο κ. Κόντσαρ το διαπίστωσα και ο ίδιος στη συνάντηση που είχαμε. Ζητάμε από τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη γιατί το αξίζουν. Ο Αρης έχει καλό ρόστερ και από κακή συγκυρία βρίσκεται χωρίς βαθμούς».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο νέος προπονητής του Αρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα φοβερούς φιλάθλους ,ε με μεγάλη ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο τιμόνι της. Πρώτη φορά επαφές είχαμε 3 Σεπτεμβρίου. Στις ομιλίες που είχαμε και στο Βελιγράδι είδα στα μάτια του πως είναι γεννημένος νικητής, δεν θέλει να χάνει παλεύει για την ομάδα που αγαπάει. Είναι αποφασισμένος να πάει την ομάδα στην θέση που της αξίζει. Αυτό τον χαρακτήρα του προέδρου μου έκανε εντύπωση και είναι ο κυριότερος λόγος που ήθελα τόσο πολύ να έρθω και να συνεργαστώ με τον Αρη. Όσοι δεν με ξέρουν δουλεύω 11 χρόνια στην Σερβία και παρότι είχα προτάσεις από τις μεγάλες ομάδες της Σερβίας, από Ιαπωνία και από Κίνα η δική μου άποψη ήταν να δουλέψω μόνο σε δύο χώρες. Στην Ελλάδα ή στην Ρωσία. Έχοντας μιλήσει με τον Ζόραν Λόντσαρ κυρίθωςκαι με με όλους τους φίλους που ήξεραν για τον Αρη, όλοι μου μίλησαν με καλά λόγια και αυτό ήταν σαν μαγνήτης για να έρθω στην ομάδα. Στην ομιλία που είχαμε με τον Ζόραν, μου είπε ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αρκεί να έρθει στο "Κλεάνθης Βικελίδη"ς για να δει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και πως αγαπούν την ομάδα τους. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι σέβομαι και τους παίκτες και όλους τους παράγοντες. Πάντα ήθελα και ήξερα και δούλεψα με τους νέους παίκτες και ο Αρης έχει πολλούς νέους παίκτες. ΠΙστεύω πως θα έχουμε μια άριστη συνεργασία».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ζόραν Λόντσαρ: « Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κ. Ηλιάδη, που και πριν από πολλά χρόνια με είχε φέρει στον Αρη και έζησα χρόνια που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ ήθελα τον κ. Μιλίνκοβιτς για τον Αρη. Είναι ότι καλύτερο έχει προπονητικά η Σερβία. Είμαι χαρούμενος που πλέον είναι προπονητής στον Αρη αλλά και που βρίσκομαι ξανά εδώ, σε αυτό το γήπεδο, με τους φιλάθλους που αγαπώ, όπως αγαπάω και την Ελλάδα γενικότερα».

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι ερωτήσεις προς τον νέο προπονητή του Αρη:

Στο αν έχει προλάβει να αξιολογήσει το υλικό είπε: «Ο Αρης δεν ξεκίνησε καλά, είχε άτυχα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να δούμε μπροστά, όχι να βλέπουμε πίσω. Κάναμε δύο προπονήσεις, μαζεύουμε πληροφορίες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα την Κυριακή. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Σε σχετική ερώτηση για τον ίδιο τόνισε: «Θέλω να τονίσω πως δεν δούλεψα μόνο σαν προπονητής 11 χρόνια, ήμουν και παίκτες σε Γερμανία και Γαλλία που υπήρχε πίεση. Δεν φοβάμαι τις δυσκολίες, πηγαίνω πάνω στις δυσκολίες, να τις αντιμετωπίσω. Θέλω με τον ενθουσιασμό που έχω να πάρω πίεση πάνω μου και να βοηθήσω τους παίκτες. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις και είμαι έτοιμος. Αυτή η πίεση ίσως είναι και κίνητρο αν μπει στην σωστή θέση. Είμαι αισιόδοξος».

Για το μεγάλο ρόστερ του Αρη και το πώς θα το διαχειριστεί τόνισε: «Τώρα μαζεύουμε πληροφορίες, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τι μπορεί να γίνει με το ρόστερ. Προσπαθούμε να δούμε όλους τους παίκτες, δεν θα απομακρύνουμε κανέναν, γιατί δεν είμαστε βέβαιοι ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Θα χρειαστούμε χρόνο σε αυτό».

Για το αν έχει δει αγώνες του Αρη επισήμανε: «Δεν είχαμε δει DVD για να δούμε τους αγώνες. Αυτό θα το κάνουμε σήμερα. Μόλις θα δούμε, θα βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα, όχι με μεγάλη σιγουριά, αλλά θα το κάνουμε για να έχουμε μια σημαντική εικόνα με το πριν αλλά και με το άμεσο μέλλον».

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό τόνισε: «Μέχρι τον αγώνα της Κυριακής με τις πληροφορίες που θα πάρουμε από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για το παιχνίδι. Για τον προπονητή και την ομάδα δεν είναι κάποια μηχανή που ξεκινάει και δουλεύει. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιωθούμε σύντομα. Ξέρουμε ότι μας πιέζει ο χρόνος, ξέρουμε ότι δεν έχει ο Αρης βαθμούς και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Όσα προβλήματα έχει  η ομάδα, θα τα πάρω πάνω μου από την στιγμή που έχω πάρει το τιμόνι στα χέρια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου