Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ηρακλής στο novasports.gr: «Tο πρωτάθλημα τώρα ξεκινά!»


Το βάρος στην ψυχολογία ρίχνει ο Ανδρέας Ηρακλής επ΄ ευκαιρία της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Αρη. Ο κεντρικός αμυντικός των κιτρίνων, θεωρεί πως δεν φταίνε πάντα οι προπονητές για ότι γίνεται σε μια ομάδα, έχοντας αποκομίσει θετική εντύπωση από την πρώτη επαφή με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. 


Ο Ηρακλής, μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr:   

-Ανδρέα, επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή, με άλλον προπονητή και συνεπώς με διαφορετική ψυχολογία; 
« Για εμάς το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά. Μετά από τρεις ήττες και με την έλευση του νέου προπονητή θα προσπαθήσουμε να τ΄ αλλάξουμε ολ΄ αυτά. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό, δουλεύοντας πάνω στην ψυχολογία το οποίο πιστεύω πως είναι αυτό που μας λείπει. Επικεντρωνόμαστε και στο τακτικό κομμάτι, ώστε να είμαστε έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι». 

-Πάντως η ευχή ο φετινός Αρης να αποφύγει τις αλλαγές στον πάγκο, δεν έπιασε.. 
« Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίνε μόνο οι προπονητές, αλλά πολλοί παράγοντες, όταν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Το σημαντικό είναι να τ΄ αφήσουμε πίσω ολ΄ αυτά, να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό, διότι αν συμβεί αυτό η ομάδα θα ρολάρει και θα έχουμε καλή πορεία». 

-Η πρώτη σου εντύπωση από τον κ. Μιλίνκοβιτς;
« Είναι μαζί μας πολύ λίγο. Μας έχει προσεγγίσει όλους πολύ θετικά, μας μιλάει και στην προπόνηση και στ΄ αποδυτήρια, ώστε να μας φτιάξει την ψυχολογία. Να είμαστε νικητές και να το βγάζουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά». 

-Ενόψει Λεβαδειακού υπάρχει άγχος, δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα, με τον κόσμο να πιέζει για τη νίκη; 
«Είναι αυτό που λέμε και με τον προπονητή. Ότι πρέπει να βγάλουμε όλο το άγχος και όλο το στρες που υπάρχει, ώστε να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε άγχος και θα μπούμε με σκοπό να κερδίσουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε». 

-Πάντως ούτε ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλά.. 
« Ναι κι αυτός έχει έναν βαθμό. Θα είναι και για τον Λεβαδειακό ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως εμείς θα είμαστε οι νικητές». 

-Με τα προβλήματα που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας, κατά τα φαινόμενα, θα ξεκινήσεις στην ενδεκάδα. Είσαι έτοιμος; 
« Δεν νοείται ποδοσφαιριστής να μην είναι έτοιμος, όταν καλείται να αγωνιστεί. Τώρα αν θα αγωνιστώ, δεν το ξέρω. Αυτό το ξέρει μόνο ο προπονητής και όπως όλα τα παιδιά δουλεύω κάθε μέρα με σκοπό να δώσω τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου