Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Επαναπροσδιορισμός σχέσεων με Πουλίδο


Η παράδοση του περιβραχιονίου του αρχηγού, ο αποκλεισμός του από το φιλικό με τον Μακεδονικό και η φυγή στην Ισπανία, δημιουργούν, θέλοντας και μη, δυσάρεστο κλίμα γύρω από τον Ρούμπεν Πουλίδο. Ο μέχρι πρότινος εγγυητής της ενότητας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, ουσιαστικά απεμπολεί τον ρόλο του και απομακρύνεται από  τη ομάδα;

Το μόνο βέβαιο είναι πως υπάρχει, πια, ξεκάθαρο ζήτημα σχέσεων με τον Ισπανό. Η δυσαρέσκεια του Μιλίνκοβιτς είναι δεδομένη, όπως και του κόσμου των κιτρίνων, ο οποίος παρακολουθεί ένα διαφορετικό πρόσωπο από τον πρώην, πια, αρχηγό, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι εμφανίσεις του δημιουργούν πρόβλημα μέσα στο γήπεδο και οι ενέργειές του εκτός αυτού, θέμα στα αποδυτήρια.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, με την επιστροφή του από την πατρίδα του, θα επιχειρηθεί από τους ανθρώπους του Αρη, επαναπροσδιορισμός σχέσεων μαζί του, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία σε διαφορετικό πλαίσιο, απ΄ ότι μέχρι σήμερα.

Είναι σαφές πως ο Μιλίνκοβιτς δεν θέλει να τον τοποθετήσει στην κατηγορία του Ιμπε, δηλαδή να δρομολογηθεί η λύση του συμβολαίου του, όμως περιμένει απ΄ αυτόν διαφορετική συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα.

Σε ότι αφορά τον Αγκάνθο, υπάρχει προβληματισμός για την πτωτική πορεία που έχει τη φετινή χρονιά, αλλά και για το γεγονός πως σπανίως προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, στο δικό του θέμα, προς το παρών, τηρείται στάση αναμονής..

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου