Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Γιώτας: «Πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής»


Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, μίλησε με αφορμή τη συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ, ΚΑΕ, Α.Σ. και ΚΜΑ για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου,  την ανάγκη να βρεθεί επενδυτής αλλά και για την πρόσληψη του Φρέντι Μπρουκς στη θέση του Γιώργου Περσιανλή.


Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή: «Ήταν ένας φοβερός άνθρωπος. Από τους καλύτερους ανθρώπους που είχε να επιδείξει το τμήμα του βόλεϊ. Υπήρχε τρομερή συνεργασία μαζί του. Επιπλέον, έγινε ο,τιδήποτε ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σωθεί. Δυστυχώς, όμως, ό,τι είναι μοιραίο είναι μοιραίο. Ήταν άνθρωπος που εκτιμούσε πράγματα και όποτε με έβλεπε μου έλεγε ευχαριστώ».

Για τον Φρέντι Μπρουκς: «Ο Φρέντι ήταν ένας τεράστιος αθλητής. Η απόφαση να τον αποκτήσουμε ήταν ομόφωνη. Ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα και να καταφέρει να είναι άξιος αντικαταστάτης. Ευελπιστώ να βοηθήσει ιδιαίτερα στο ψυχολογικό για να καταφέρει να ανέβει η ομάδα».

Για τις συζητήσεις που έγιναν για τα 100 χρόνια Άρης: «Πριν από 15 μέρες είχα επικοινωνήσει προσωπικά με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και την Κοινωνία Μελών. Πήρε την πρωτοβουλία ο κύριος Ηλιάδης και χθες έκανε την συνάντηση. Έχουμε καταλήξει πως θα υπάρχει μια κεντρική επιτροπή, την οποία θα την διευθύνει  ένα άτομο το οποίο θα το αποδέχεται όλο ο λαός του Άρη. Οι συζητήσεις πιστεύω θα έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι τη Δευτέρα. Ο κύριος Στεφανίδης έχει λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του και για αυτό θα είναι αυτός που θα προσεγγίσει τα άτομα. Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα ακόμα, θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες μέρες όταν οριστικοποιηθούν».

Για τη σημασία της ενότητας: «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όταν ο Άρης ξεκίνησε, δεν ήταν ξεχωριστά τα τμήματα. Θα πρέπει ν΄ αναδείξουμε την ιστορία του συλλόγου, να γίνουν αθλητικά γεγονότα και πολιτισμικά γεγονότα. Θα γίνει το καλύτερο δυνατό».

Για τα διάφορα πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής που θα βοηθήσουν: «Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι όλο δικός μας για να προσφέρει. Επαφές έχουν γίνει και με τον κύριο Γκιουλέκα και με τον Χάρη Παπαγεωργίου και με άλλους πολλούς. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν».

Για τις ενέργειες που πρόκειται να γίνουν: «Δε μας λένε τυχαία αυτοκράτορα. Έχουμε κάνει ορισμένες ενέργειες, οι οποίες θέλουμε να φανούν προς τα έξω παραπάνω. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ένα ‘κόσμημα’ του Άρη. Θα γίνει πεζοδρόμηση σε όλους τους δρόμους που περιβάλουν το γήπεδο, πλην της Αλεξάνδρου Παπαναστασίου. Μιλήσαμε με τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο γι΄ αυτά τα θέματα και είναι απόλυτα σύμφωνος. Μας είπε ότι έχει κάποια κονδύλια και θα μας δώσει άμεση προτεραιότητα. Επιπλέον θα γίνουν και συναντήσεις για το παγοδρόμιο».

Για την θέση του Α.Σ Άρης: «Ο Α.Σ Άρης δεν έπρεπε να έχει αυτό το ποσοστό μετοχών που έχει. Αυτό λειτούργησε εις βάρος όλων των τμημάτων. Δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε μετοχές από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όμως θα διευκολύνουμε με όποιον τρόπο μπορούμε για να βρεθεί επενδυτής. Πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής για να φέρει τον Άρη ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου