Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δώσε μου λίγο "Γκάλη" να πιω να ξεχάσω...


Ο Νίκος Γκάλης δεν ήταν απλά ο κορυφαίος αθλητής που πέρασε από τον Άρη αλλά και από την Ελλάδα. Αξεπέραστος, ένας αληθινός μύθος που άλλαξε το ρου της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού. Κάτι που δεν κατάφερε κανένας προγενέστερος ή μεταγενέστερος Έλληνας αθλητής.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση βγήκε η "βρώμα" από κάποιους από τους παράγοντες του Άρη ότι ο Νίκος Γκάλης είναι θετικός στο να τεθεί επικεφαλής των εορταστικών εκδηλώσεων για το 100ο έτος του Άρη (που τρέχει από το Μάρτιο του 2013 αλλά ως τώρα φύλλο δεν κουνιέται). Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το στενό περιβάλλον του αφού ο Γκάλης δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση.


Eίναι προφανές ότι κάποιοι με τέτοιου είδους "ειδήσεις" θέλουν να αλλάξουν την "ατζέντα". Ποια είναι η ατζέντα; Μα φυσικά η ουσία. Ο Άρης στο 100ο έτος ζωής του όχι απλά παραπαίει σε όλα τα τμήματα μηδενός εξαιρουμένου (μόνο στο μπάσκετ βλέπουμε κάποιο ουσιαστικό σχέδιο που δε ξέρουμε όμως αν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα) αλλά κινδυνεύει και με οριστική διάλυση.

Κουβέντα για αναζήτηση επενδυτή - χρηματοδότη, για την ΑΜΚ, για το μέλλον της ΠΑΕ και της ΚΜΑ, κουβέντα για την αναζήτηση ευθυνών και κυρίως τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

Δεν μπορούμε να εορτάσουμε με μεγαλοπρέπεια τα γενέθλια ενός πρωταθλητή που πάσχει από "καρκίνο" και οι γιατροί διαφωνούν από πάνω του για να βρουν την κατάλληλη θεραπεία. Ο κόσμος του Άρη απαιτεί αλλαγές και εύρεση νέων άφθαρτων παραγόντων αναλόγων του μεγέθους του συλλόγου.

Κύριοι απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ. Δουλειά σας είναι να βρείτε κάποιους που να αρμόζουν ως οικονομικά και παραγοντικά μεγέθη στον Άρη. Τότε κι εσάς θα σας κρίνει θετικά η ιστορία.

ΥΓ. Ηλιάδη ελπίζουμε να μη δούμε το γνωστό 90-10 και στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου