Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το νου σας "ρεμάλια"...


Οι διαιτητικές σφαγές συνεχίζονται για τον Άρη και τη φετινή χρονιά. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν εντός της ομάδας. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν τις ευθύνες τους και δε θα... γλυτώσει κανείς αν η ομάδα δεν τα καταφέρει...

Το νου σας λοιπόν... Το νου σας παίχτες του Άρη. Αφήστε τα facebook, τα twitter και τα instagram και τα αρχίδια μου κουνιούνται... Αφήστε την προκλητική ζωή με τα γκομενάκια και τις νυχτερινές εξόδους μη σας πάρει και σας σηκώσει. Στον Άρη παίζετε και δικαιολογίες δεν υπάρχουν για τα άσχημα αποτελέσματα. Και 7-0 να χάνετε δε θα τα παρατάτε από το 75'. Προπόνηση, δουλειά και πειθαρχεία σε ό,τι λέει ο προπονητής. Αρκετούς βγάλατε άχρηστους. Δεν έχετε καμία δικαιολογία ούτε περί ηλικίας ούτε πέρι απειρίας. Αν δεν μπορείτε πείτε το και καταστρέψτε την καριέρα σας. Σας δίνεται μία ευκαιρία να αναδειχθείτε μέσω μίας τεράστιας ομάδας. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ!

Το νου σας εκεί στη διοίκηση. Δεν έχετε καμία δικαιολογία περί περιορισμού μεταγραφών και οικονομικών προβλημάτων. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ. Γνωρίζατε και υποσχεθήκατε μεταξύ άλλων "αξιοπρεπή ομάδα". Προστατέψτε την ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά με οποιοδήποτε τρόπο και όχι με το να δίνετε "ειδήσεις" στα "παπαγαλάκια" περί δήθεν οργής. Ανατριχιάσαμε... Ως τώρα μας έχετε στον πάτο.


Το νου σας εκεί στην ΚΜΑ. Καλά για εσάς η επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά... Θα μας πείτε τι γίνεται με την πηδηγμένη την ΑΜΚ; Ψάχνετε να βρείτε κάποιον μεγάλο επενδυτή ή περιμένετε να έρθει να σας παρακαλέσει; Μπορείτε να ψάξετε; Έχετε το ανάστημα; ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Θα βρεθούν ικανότεροι, να είστε βέβαιοι. Τουλάχιστον μία ΑΜΚ θα μπορέσουν να την τρέξουν.

Κι αν υπάρχει έστω ένας ("ΑΝ" σαν την ταινία του Παπακαλιάτη) που σκέφτεται εκεί μέσα λύσεις τύπου αεκ καλό είναι ΑΠΟ ΧΘΕΣ να αλλάξει τόπο κατοικίας: Να πάει να ζήσει στη Ζώνη του Kuiper...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου