Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίηση για το πιστοποιητικό στον Άρη


Ικανοποίηση συνόδευσε το νέο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League (Α1) για την ΚΑΕ Άρης.


Οι «κίτρινοι» δεν έκρυβαν τη βεβαιότητα τους για το πιστοποιητικό, μια που η ΚΑΕ είναι υπό την προστασία του άρθρου 99 και της διαδικασίας υπαγωγής σε αυτό, και παρά το ότι η ομάδα δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, παρά μόνο προσωρινές. 

Έτσι, η παροχή πιστοποιητικού προκάλεσε μια ικανοποίηση αφού δεν πρόσθεσε κι άλλο πρόβλημα στις πλάτες της διοίκησης. Το ζητούμενο, άλλωστε, είναι το άρθρο 99, και η ολοκλήρωση της διαδικασίας και πιθανώς του φακέλου για την τελική εκδίκαση από το αρμόδιο Ειρηνοδικείο για το άρθρο 99 και την οριστική υπαγωγή της ΚΑΕ σε αυτό.

Διαδικασία που εφόσον εγκριθεί θα σημάνει πολλά για τον Αυτοκράτορα που χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου πιο ενεργά για να μπορέσει να ορθοποδήσει και να είναι σε θέση να πληρώνει και τις τρέχουσες υποχρεώσεις αλλά και αυτές που θα προκύψουν από το άρθρο πιθανότατα και με την εύρεση κάποιου ενδιαφερόμενου επενδυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου