Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Άγνωστο πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν φέτος!


Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είχε γίνει γνωστό πως πρόθεση της Super League ήταν να μειώσει κατά δύο τις ομάδες και από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και πάλι 16. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ, αυτό που ακουγόταν ως φήμη, έγινε πραγματικότητα.


Ο Συνεταιρισμός αποφάσισε την μείωση των ομάδων ή για την ακρίβεια το να προταθεί στην ΕΠΟ να υπάρξει αυτή η μείωση. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θεωρείται δεδομένο πως θα δεχθεί αυτή την πρόταση. Επίσης, τα μέλη της Λίγκας καταδίκασαν ομόφωνα την επίθεση που δέχτηκαν υπάλληλοι της Nova, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Στη χθεσινή συνεδρίαση προέκυψε όμως και μία είδηση που αφορά (δυστυχώς) άμεσα και τον Άρη. Συγκεκριμένα, είναι άγνωστο ακόμα εάν θα υποβιβαστούν 2 ή 3 ομάδες στη Football League, μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μετέφερε στα ΜΜΕ τη διχογνωμία που υπάρχει ακόμα για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν στη Football League, σε μερικούς μήνες. Η Super League θέλει να "ρίξει" δύο, τα στελέχη της δεύτερης κατηγορίας επιμένουν στον υποβιβασμό τριών ομάδων, οπότε το γόρδιο δεσμό θα κληθεί και πάλι να λύσει η ΕΠΟ, στην επόμενη συνεδρίασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου