Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ηρακλής: «Ο διαιτητής μου είπε πως η φάση του Τάτου ήταν "καθαρή"»


Ο 24χρονος αμυντικός του Άρη, Ανδρέας Ηρακλής, μίλησε στην εφημερίδα «ΑΝ των συντακτών» για τη φάση του πέναλτι του Τάτου, αλλά και το τι του είπε ο διαιτητής μετά από αυτή ενώ αναφέρθηκε και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.


Αναφορικά με τη φάση του πέναλτι που έγινε στον Ανδρέα Τάτο, είπε: «Ήμουνα ακριβώς στην ευθεία από πίσω στη φάση του πέναλτι. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν υπέδειξε την παράβαση. Τρελάθηκα! Πήγα να του ζητήσω τον λόγο και μου έλεγε «φύγε, ήταν καθαρή η φάση». Στο ημίχρονο τον ρώτησα αν ενημερώθηκε ότι ήταν πέναλτι και μου απάντησε ξανά: «μου είπανε ήταν καθαρό». Κοροϊδευόμαστε μπροστά στα μάτια μας; Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά είναι κοροϊδία».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, που στο παιχνίδι με την Ξάνθη έδειξε σημάδια βελτίωσης, τόνισε: «Για εμάς δεν λέει κάτι. Τους βαθμούς θέλουμε, και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε έναν. Είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από την εμφάνισή μας και να ψάξουμε τους βαθμούς το συντομότερο».

Σχετικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας και το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι δέχονται εύκολα γκολ, είπε: «Στην πρώτη αδράνεια δεχόμαστε γκολ. Έχουμε εναντίον μας όλους, και την τύχη και τους διαιτητές κι ενώ πιέζουμε, χάνουμε ευκαιρίες σε μία αντεπίθεση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί κόπηκαν τα πόδια μας»,

Για την ψυχολογία της ομάδας που δέχεται εύκολα γκολ και έχει να ανατρέψει εις βάρος της αποτέλεσμα, δήλωσε: «Επιδρά αρνητικά. Πρέπει να είμαστε μαθημένοι σε αυτό όμως, γιατί στο ποδόσφαιρο, πόσω μάλλον σε ένα 90λεπτο, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Στον Άρη παίζουμε, πάντα δεχόμαστε πόλεμο, γιʼ αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί ψυχολογικά».

Αναφορικά με το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για τη φάση των «32» του θεσμού, είπε: «Είναι ένας θεσμός που πάντα ενδιαφέρει τον Άρη. Πάμε για να κερδίσουμε. Ευελπιστώ να είναι έναυσμα για την αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας».

Ερωτηθείς για τον κόσμο του Άρη, ο οποίος είναι πληγωμένος και στεναχωρημένος μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, επεσήμανε: «Καταλαβαίνουμε τον πόνο τους. Κι εμείς όλοι οπαδοί του Άρη είμαστε και έχουμε τα ίδια συναισθήματα. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είμαστε σε αυτή την θέση. Πιστεύουμε όμως ότι σύντομα θα αλλάξει», είπε αρχικά και συνέχισε: «Νιώθουμε πίεση, θυμό αλλά πολύ περισσότερο ντροπή. Πιστεύω όμως ότι έχουμε βελτιωθεί και στα επόμενα παιχνίδια θα παίξουμε για το καλύτερο».

Τέλος, ο Ανδρέας Ηρακλής, αναφέρθηκε και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό, λέγοντας: «Θα μπούμε λυσσασμένοι για να νικήσουμε! Πρέπει να δώσουμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν έχει περιθώρια να αναζητήσει κάτι από το Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου