Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η Grundig, οι επιταγές και η φανέλα...



Η ΠΑΕ Άρης έχει υπογεγραμμένη σύμβαση με την εταιρεία “Grundig”,  του ομίλου "Σεϊτανίδη", για το πίσω μέρος της φανέλας.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, βέβαια, του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει η συγκεκριμένη διαφήμιση στη φανέλα. Η σύμβαση προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες του blog που επιβεβαιώνονται και από πηγές του  blog1914.blogspot.gr, την καταβολή 40.000 ευρώ προς τον Άρη, σε δυο επιταγές, οι οποίες έπρεπε να είχαν δοθεί στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Έπρεπε αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε δόθηκαν.

Η τότε διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα, δεν κατήγγειλε την σύμβαση, ενώ αυτό, δεν έχει γίνει ούτε μέχρι τώρα. Ακόμα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη σύμβαση δεν υπάρχει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ρήτρα, προκειμένου να έχει επιπτώσεις μια εκ των δύο πλευρών αν την καταγγείλει.  

Η ιστορία, βέβαια,με την συγκεκριμένη χορηγία, πάει αρκετά χρόνια πίσω. Τότε που εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ήταν ο Γιώργος Ελευθερούδης. Η συμφωνία με την Grundig είχε κλειστεί προφορικά, για διαφήμιση στο πίσω μέρος της φανέλας και καλή την ...πίστη , μπήκε κανονικά σε κάποια παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας. Στην συνέχεια, βέβαια, προέκυψε πρόταση για χορηγία από τον ΟΠΑΠ (ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ) και αποφασίστηκε να προτιμηθεί. Μάλιστα, όπως λέγεται, ο Γ. Ελευθερούδης κοινοποίησε αυτή την απόφαση στην εταιρία με sms! Οι άνθρωποι της Grundig , όμως, πήγαν στα δικαστήρια ζητώντας ένα ποσό περί τα 3.500.000 ευρώ και μάλιστα κατάφεραν να δικαιωθούν για ένα πολύ μικρότερο ποσό, βέβαια (70.000 ευρώ, από τα οποία τα 42.000 ήταν άμεσα απαιτητά).

Πως όμως μπόρεσαν να δικαιωθούν , εφόσον τότε , δεν υπήρχε υπογεγραμμένο συμφωνητικό;  Πολύ απλά, έδειξαν φωτογραφίες από επίσημους αγώνες του Άρη, που υπήρχε πίσω στην φανέλα διαφήμιση της  Grundig ή της ΒΕΚΟ.  Πριν από έναν χρόνο, περίπου, η εταιρεία που περίμενε συμφωνία, η οποία δεν έγινε, προσέφυγε μέσω του εκπροσώπου της στην Superleague και ζήτησε να δεσμεύσει ποσό 42.000 ευρώ από αυτά που έπρεπε να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ Αρης. Τελικά, μετά από τότε διαπραγματεύσεις του πρώην διευθύνοντα συμβούλου Αντώνη Ζαμπέτα, η εταιρεία πήρε πίσω την καταγγελία και πήρε δυο επιταγές, μία των 17.000 ευρώ και μια των 25.000 ευρώ. 

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Άρης την δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται χωρίς χορηγό στο πίσω μέρος της φανέλας, ενώ υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση. Την οποία, δεν κατήγγειλαν, από τον Μάιο... Είναι πιθανό μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης να αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα στη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου