Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος «πονοκέφαλος» 70.000 ευρώ για Άρη


Οι τελεσίδικες αποφάσεις, που έχουν στα χέρια τους οι Δημήτρης Ριζόπουλος και Χρήστος Κιόσης (με το ποσό να ανέρχεται στις 70.000 ευρώ συνολικά) από τις προσφυγές, που κατέθεσαν εις βάρος του Άρη το καλοκαίρι, αποτελούν το νέο «πονοκέφαλο» για τον πρόεδρο του ΤΑΠ Άρη, Θωμά Γιώτα.


Οι δύο πρώην παίκτες των «κίτρινων» ακολούθησαν τη δικαστική οδό, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους για τις χρονιές, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον Άρη.

Έτσι, τους επιδικάστηκε ένα ποσό, το οποίο η διοίκηση του Θωμά Γιώτα καλείται να καλύψει, είτε με τη μορφή διακανονισμού είτε με τη μορφή συμβιβασμού, αν και στις πρώτες επαφές, που έγιναν, δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο θα πρέπει να λυθεί μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν ο Άρης, μαζί με τους ΑΕΚ, ΠΑΟ θα βρεθούν ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα πρέπει να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, που απομένουν για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague.

πηγή: www.pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου