Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Aπό συγκυρίες ο Άρης είναι τελευταίος!»


Αισιόδοξος για την βελτίωση της αγωνιστικής και βαθμολογικής κατάστασης του Αρη εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:


Για το χθεσινό ματς με το Λεβαδειακό: «Πριν γίνει το 0-1 είχαμε καλό ρυθμό και τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, χωρίς, όμως να σκοράρουμε. Υπάρχει πρόβλημα στο γκολ στον ΑΡΗ και αυτό δεν είναι χθεσινό φαινόμενο, αλλά από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου και θέλουμε να το λύσουμε. Η ομάδα χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά, υπομονή και πίστωση χρόνου κάτι που πιστεύω πως αντιλαμβάνονται και οι φίλαθλοί μας».

Για το πρόβλημα ψυχολογίας που έχει διαπιστώσει: «Υπάρχει δεδομένο πρόβλημα ψυχολογίας και προσπαθούμε να το λύσουμε. Σίγουρα κανείς παίκτης δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος όταν χάνει, και αυτό δημιουργεί μια αρνητική διάθεση και ψυχολογία. Αυτό, όμως, διορθώνεται μέρα με την ημέρα. Οι παίκτες δείχνουν διάθεση για να λυθούν τα προβλήματα. Μόνο με νίκες θα λυθεί το ψυχολογικό πρόβλημα».

Για το αν ήταν ενημερωμένος για την κατάσταση στην ομάδα πριν αναλάβει: «Ο Λόντσαρ με ενημέρωσε για το τί μας περιμένει. Ξέραμε τί θα παραλαμβάναμε, ξέραμε τα προβλήματα, ωστόσο υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους για να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Για τις παρεμβάσεις που θα κάνει για να αλλάξει το κλίμα: «Τίποτα δεν αλλάζει μέσα σε μια νύχτα. Έχω τις δικές μου σκέψεις ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη».

Για την απόδοση του Σταυρόπουλου: «Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιους παίκτες, αλλά αφού με ρωτάτε θα μείνω στον Σταυρόπουλο, ο οποίος έχει πολύ διάθεση μέσα του και το μέλλον του ανήκει».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δουλέψουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα».

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας: «Δεν θέλω να βλέπω τη βαθμολογία, δεν αξίζει ο Αρης να είναι τελευταίος. Είναι συγκυριακό γεγονός. Δίνουμε το καλύτερο για να διορθώσουμε τα προβλήματα. Ζητώ από τον κόσμο να δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη. Σύντομα όλα θα μπουν στο σωστό δρόμο. Να είναι σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου