Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

"Θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι για τον Άρη. Δεν συναντήθηκα με τον Κόντη!"


Ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες που αφορούν την ΑΜΚ ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΚΜΑ Παναγιώτη Στεφανίδη με την διεύθυνση ανωνύμων εταιριών του Υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του allaboutaris.com, o Παναγιώτης Στεφανίδης δεν χρειάστηκε να πάει ο ίδιος όπως είχε πει την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για να συναντηθεί στο Υπουργείο Εμπορίου με τον προϊστάμενο που είναι υπεύθυνος για την ΑΜΚ της ΠΑΕ. Μίλησε τηλεφωνικά και ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι ξεπεράστηκε και το τελευταίο διαδικαστικό εμπόδιο που υπήρχε και είχε ζητηθεί από την διεύθυνση ανωνύμων εταιριών.

Πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την δημοσίευση στο ΦΕΚ και φυσικά μέσα στην εβδομάδα την ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τις λεπτομέρειες της ΑΜΚ.

Εν τω μεταξύ, ο κύριος Στεφανίδης μίλησε στο ίδιο ειδησεογραφικό site για τη φημολογούμενη συνάντησή του με τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη την οποία και διέψευσε κατηγορηματικά: «Δεν υπήρξε ποτέ ραντεβού με τον κ. Κόντη για το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτε στην Αθήνα ούτε πουθενά αλλού». Την συγκεκριμένη αποκάλυψη, την οποία διαψεύδει ο Στεφανίδης, έκανε πρώτο το blog tokitrino.blogspot.gr το οποίο διαχειρίζονται πρώην επαγγελματίες "οπαδοί", που στήριζαν τις διοικήσεις 2004-2012. 

Ο Στεφανίδης ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι η ΚΜΑ είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή και έτοιμη να τον ενημερώσει για την πλήρη οικονομική κατάσταση της εταιρίας και εκδήλωσε και την πεποίθηση ότι θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον όχι μόνο από ένα επενδυτή μόλις τελειώσει και το τυπικό κομμάτι της ΑΜΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου