Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Aρβανίτης: «Η ομάδα χρειάζεται επενδυτή»


Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΚΑΕ Άρης, έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, μίλησε για τη στήριξη που πρέπει να δείξει ο κόσμος στην προσπάθεια που γίνεται και τόνισε την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την έλευση επενδυτή.


«Παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του Άρη και αυτό νομίζω είναι το κυριότερο. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και πλέον για την απόφαση έχει οριστεί δικάσιμος για να μην υπαχθεί ή όχι στο άρθρο 99. Η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι θέλει πολύ υπομονή και δουλειά, για να είναι έτοιμη. Γίνεται πιστέψτε μας πολύ μεγάλη προσπάθεια και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά με διάθεση και υπομονή για κάτι καλό. Αποστείλαμε και την εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ και πλέον περιμένουμε να πάρουμε την έγκριση, για να πάρουμε το πιστοποιητικό συμμετοχής». 

Για την ανανέωση με το Βαγγέλη Αγγέλου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης τόνισε. «Είναι γεγονός ότι ταυτιζόμαστε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και για αυτό θέλαμε να παραμείνει. Έχει αποδείξει ότι δουλεύει πολύ και με νέα παιδιά, έχει όραμα και παίρνει ρίσκο. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και ετοιμάζουμε μία ομάδα που σίγουρα θα είναι πολύ ανταγωνιστική». 

Για το αν είναι δύσκολο να μπορέσει να ανταποκριθεί ο Άρης στις προσδοκίες του κόσμου και κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος επενδυτής. «Ο Άρης είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και πολύ απαιτητικό κόσμο. Τα έσοδα της ομάδας είναι πολύ μικρότερα σε σχέση με το ποδόσφαιρο και αν υπαχθούμε στο άρθρο 99 θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε προσπάθεια, για να έρθει κάποιος επενδυτής. Δεν είναι εύκολο να αναλάβεις μια ομάδα είναι πολλά τα έξοδα. Είναι γεγονός ότι ο Θανάσης Τζεβελέκης είπε ότι θα είναι κοντά μας και θα πληρώσει κάποιες δόσεις προς την Εφορία. Δημιουργήθηκαν κάποια χρέη στο παρελθόν από λάθη και κακές επιλογές. Δεν είναι κακό να λέμε την αλήθεια στον κόσμο για το ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες. Οποιαδήποτε προσπάθεια για βοήθεια είναι δεκτή. Θα πρέπει ο κόσμος όμως να στηρίξει τους παίκτες, να έχει ένα καλό λόγο και να μην είναι υπερβολικές οι προσδοκίες. Θα είναι ανταγωνιστική η ομάδα και θα ματώνει για το σύλλογο στο παρκέ. Όλα θα γίνουν με χαμηλούς τόνους και υπομονή». 

Για τον Νίκο Γκάλη ο Λευτέρης Αρβανίτης τέλος τόνισε: «Ο Νίκος είναι πάντα κοντά μας και μας έχει βοηθήσει σε ότι τον χρειαστήκαμε. Έχουμε μία καλή σχέση και νομίζω ότι πρέπει να είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να ηγηθεί της χρονιάς για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Του έχει τονιστεί ότι τον θέλουμε κοντά μας, αλλά αυτός είναι που θα αποφασίσει και αν θέλει να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα. Το θετικό είναι ότι είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Ο Γκάλης είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου