Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

H μπάλα θα παιχτεί με το κεφάλι του Σαρρή...


Άλλη μία προσβλητικά χυδαία διαιτησία αντιμετώπισε ο Άρης στα "Πηγάδια" της Ξάνθης. Ο διαιτητής Μαντάκης και οι δύο βοηθοί του έκλεισαν τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλντι εκ των οποίων η μία έπρεπε να τιμωρηθεί και με κόκκινη κάρτα.

Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος που απαιτεί σεβασμό ειδικά όταν βρίσκεται σε ένα τόσο κομβικό κομμάτι της ιστορίας του, με μία ομάδα με πολλές αδυναμίες και με πολλούς ανίκανους παράγοντες. Απαιτούμε απλά το αυτονόητο. Τα παιχνίδια να διεξάγονται επί ίσοις όροις. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος βλέπουμε όμως συνέχεια των περυσινών διαιτητικών σφαγών όπως φαίνεται και στο κατατοπιστικό βίντεο.

Επειδή οι συμπτώσεις είναι αρκετές, και παύουν να είναι συμπτώσεις, έφτασε ο καιρός να προσέξουν στην ΕΠΟ του Σαρρή και την ΚΕΔ του Καραμελίδη. Να πάψουν να παίζουν με την ιστορία του Άρη. Γιατί αν αυτοί παίξουν με τον τεράστιο σύλλογο των 100 ετών ιστορίας εμείς θα "παίξουμε με τα κεφάλια τους" αφού...τους καρατομήσουμε από τις θέσεις τους.

Και η διοίκηση να αρχίσει (χωρίς να δίνει τις "ειδήσεις περί οργής" στα "παπαγαλάκια") να κινείται ώστε να εξασφαλιστεί το αυτονόητο: Το 50-50 και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΒΑΘΜΩΝ. Το πως δεν μας ενδιαφέρει. Μόνο το αποτέλεσμα μετρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου