Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο


Πολλά τα προβλήματα του Αρη, πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, αναφέρει:


Απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η φάση (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου (26/09, 18:00, OTE Sport 4) στο ΕΑΚ Βόλου.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το ιατρικό δελτίο της ομάδας μας είναι γεμάτο. Συγκεκριμένα, λόγω τραυματισμού, έξι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ άλλοι δύο έκαναν θεραπεία.
Πρόκειται για τους Σαλόζε Ουντότζι (κάκωση στο γόνατο), Ηλία Σταυρόπουλο (κάκωση έσω πλαγίου), Ρούμπεν Πουλίδο (οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του), Νίκο Αγγελούδη (δέχτηκε μια κλοτσιά στον αστράγαλο), Παντελή Αντωνιάδη (τενοντίτιδα στον προσαγωγό) και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Από εκεί και μετά, οι Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες) και Άντι Ρένια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες), ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου