Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δράμπης: "Έχουν πεισμώσει όλοι"


Ο γενικός διευθυντής του Αρη, Κώστας Δράμπης αναφέρθηκε στην χθεσινή ήττα από την Ξάνθη. Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες έχουν πεισμώσει και πλέον να περιμένουμε να τους δούμε πιο αποφασισμένους.


Μιλώντας στον «Αρένα στην αρχή  ανέφερε: «Η πίκρα ξεχειλίζει. Τι άλλο να κάνουμε. Μέσα σε 15 μέρες η ομάδα έφερε τα πάνω κάτω. Γύρισε η εικόνα, βελτιωνόμαστε με αλματώδη βήματα. Χάσαμε ένα γκολ με τον Σταυρόπουλο στο 90’  στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ενώ αυτοί έκαναν μία φάση. Ενώ, και στις πέντε αγωνιστικές τρώμε γκολ στο πρώτο 15λεπτό»

Για το γεγονός ότι ο διαιτητής επέμεινε στα αποδυτήρια ότι δεν ήταν πέναλτι: «Ο διαιτητής είπε κάθετα ότι ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ήταν πέναλτι. Όταν ένας άνθρωπος τοποθετείται κάθετα και μετά το βλέπει στην τηλεόραση θα ήθελα να ξέρω πως θα συμπεριφερθεί μετά. Τι μπορείς να πεις όταν βλέπεις με μάτια σου το αντίθετο από αυτό που βλέπουν όλοι. Είμαστε καταρρακωμένοι όλοι. Πρόκειται για το τέταρτο-πέμπτο πέναλτι που ζητάμε φέτος» και συνέχισε: «Ο Τάτος έχει αυτό το χάρισμα όταν μπει στην περιοχή που δεν μπορείς να του πάρεις την μπάλα. Αν πας να του την πάρεις παίρνει πέναλτι. Είναι ένα πλεονέκτημα του παίκτη. Αλλά δεν μπορεί κάθε διαιτητής επί πέντε αγωνιστικές να μας το στερεί. Στην πρώτη αγωνιστική είπα ότι απαιτούμε σεβασμό και δεν υπάρχει αυτό το πράγμα»

Ενώ στην συνέχεια είπε: «Εγώ συμφωνώ με την ΠΑΕ τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, όλοι μαζί ένα. Είμαστε αισιόδοξοι που η ομάδα αρχίζει να πατάει στο γήπεδο, πολλοί παίκτες δείχνουν τις δυνατότητες τους και απαιτούμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Δηλαδή το δίκαιο. Για την ΚΕΔ τι να πω. Από μόνη της δεν πρέπει να επέμβει και να διορθώσει τα πράγματα που βγάζουν μάτια;. Τα δοκάρια η ατυχία είναι και αυτά μέσα αλλά υπάρχουν και εξόφθαλμα πράγματα. Γιατί και η φάση με τον Ψυχογιό είναι πέναλτι. Δηλαδή πότε είναι πέναλτι; Ας μας πει κάποιος»

Συνεχίζοντας τόνισε: «Αυτά τα σημάδια που βλέπουμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες μας κάνουν αισιόδοξους. Η συγκομιδή με δύο τρία καλά αποτέλεσμα θα μας φέρει σε ένα καλό σημείο. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Απλά έχουμε την πικρία γιατί ενώ έχουμε στο χέρι το αυγό αυτό σπάει. Όμως, νομίζω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα στην συνέχεια. Πλέον εξηγούνται και ορισμένα πράγματα που δεν μπορούσε να καταλάβει ο φίλαθλος. Ο Έλσνερ παίρνει τα πάνω του. Το παιδί ήρθε πριν από δύο μήνες. Δεν δικαιούται προσαρμογής; Και αυτός θα συνέλθει. Βλέπω κάποια σημάδια βελτίωσης. Όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα στα πρώτα δύο τρία τέσσερα παιχνίδια δεν πατάνε καλά οι ομάδες. Τα αποτελέσματα φαίνονται κατά την πέμπτη αγωνιστική. Τώρα είμαστε στην εστία έχουμε προπονηθεί αρκετά και από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Έχουμε πεισμώσει».

Για τον Παναιτωλικό: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τον Παναιτωλικό. Το τι θα κάνει είναι άλλη ιστορία. Σε εμάς το πείσμα η αγανάκτηση και το γινάτι βγαίνουν πλέον . Είμαστε αποφασισμένοι. Τώρα πιστεύουν και τα ίδια τα παιδιά ότι έχουμε αυτές τις δυνατότητες που λέγαμε».

Για την επιστροφή Αγκάνθο: «Ο Αγκάνθο τελείωσε. Θα είναι ένα καλό τεστ στον Βόλο για το Κύπελλο και ελπίζουμε και σε αυτόν. Είναι λίγο ευερέθιστος στις κάρτες αλλά πιστεύω ότι έχει ωριμάσει. Ελπίζω να έχει επιστρέψει και ο Παπαδόπουλος και ο Κύργιας  γιατί δεν είναι να μιλάμε μόνο, αλλά να δείχνουμε κιόλας».

Για τον Σταυρόπουλο: «Ο Σταυρόπουλος  έφαγε μία γονατιά και η εκτίμηση θα γίνει σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου