Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλο μυαλό ο Γράντας...


Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Γράντας, μίλησε χθες στην εκπομπή του παοκτσή δημοσιογράφου ΧΥΤΑ σε μία συνέντευξη όχι "ποταμό" όπως προαναγγέλθηκε αλλά... "ρυάκι".

Και τι είπε; Αυτό που επαναλαμβάνει τόσες και τόσες φορές. Άλλωστε η παρεούλα του Σαουρίδη, του προαιώνιου εχθρού του, τον έχει δικαιώσει. Ο Γράντας πιστεύει ότι ο Άρης πρέπει να κάνει "restart" αφού κανείς δε θα ασχοληθεί με την ομάδα όσο αυτή χρωστά 30 εκατομμύρια ευρώ. Πρότεινε δηλαδή την πτώση της ομάδας στη Γ' Εθνική και από εκεί με... "νέα παιδιά να ανεβεί ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ τις κατηγορίες". Εν ολίγοις πρότεινε τη διάλυση του συλλόγου. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι στηρίζει τη διοίκηση Ηλιάδη (στα λόγια). Ωραίους υποστηρικτές έχει η διοίκηση... Και μεγάλα μυαλά!

Προφανώς κανείς δεν ενημέρωσε το Γράντα ότι ο Άρης βρίσκεται κοντά στην υπαγωγή του στο άρθρο 99, ότι τα χρέη θα μειωθούν σημαντικά και το κυριότερο: Ότι ο Άρης δεν είναι ούτε Απόλλων Καλαμαριάς, ούτε Δόξα Δράμας ούτε Τύρναβος.

Το άσχημο είναι ότι πολλοί συναρειανοί συμβιβάζονται με αυτή την ιδέα. Σύντομα πιθανότατα και τα "παπαγαλάκια' του... Αμαζονίου να αρχίσουν να ψελλίζουν για κάτι τέτοιο. Είναι οι ίδιοι που με τις επιλογές που έκαναν στις εκλογές που διεξήγαγε ο ψευδοφορέας οδήγησαν το υπερωκεάνιο Άρης στο παγόβουνο...

2 σχόλια:

  1. και τώρα που πέφτει ο Άρης μεγάλε συγγραφέα τί έχεις να πεις; Δεν ήταν Τύρναβος ο Άρης μας αλλά τον κάνατε όσοι υποστηρίζατε διοικήσεις τύπου Ηλιάδη με τέτοια άρθρα...Περαστικά μας.Και αν δεν το δημοσιεύσεις τότε θα ξέρουμε ακριβώς τι παίζεται...Περαστικά μας αν και δε νομίζω πως θε είναι γιατί αυτή τη φορά από τη Β ή την Γ δεν θα βγουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή