Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση σε πούλμαν με οπαδούς του Αρη


Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες δέχθηκαν λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του Άρη κι επέστρεφαν από την Ξάνθη, όπου είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την τοπική Σκόντα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της λίμνης Βόλβη, ενώ από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές στα οχήματα, τα οποία, ύστερα από ολιγόλεπτη στάση, συνέχισαν κανονικά το δρομολόγιό τους για τη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες της επίθεσης αναζητούνται, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

πηγή: www.pamesports.gr

1 σχόλιο:

  1. οι γενετικοι απογονοι του γκοτζαμανη με το τρικυκλο,οι οπαδοι της λατρεμενης ομαδας της χουντας και του ασλανιδη,τα γνησια παιδια της φαπας της θυρας η οποια δηλωνει πανω απο εθνη και θρησκειες,αλλα παραλληλα ομως εχει τακιμιασει με την ομαδα "ss" των βαλκανιων,την παρτουζαν και συνεργαζοταν με τη γνωστη μεθοδο της "κουκουλας" με τον διευθυντη της γενικης αστυνομικης διευθυνσης θεσσαλονικης-υπευθυνου ασφαλειας της τουμπας για να τσουβαλιαζει οπαδους του ΑΡΗ στην φυλακη, αποδεικνυουν για μια ακομα φορα για ποιο λογο δεν μπορουν να αποτελεσουν σημαντικο οπαδικο αντιπαλο στους δρομους για το κιτρινομαυρο οπαδικο κινημα....μετα τα αξιομαχα,αλλα δυσκολοκαταβλητα κλειστα στορια και τις τζαμαριες,μετα τα πλακοστρωτα και τους πεζοδρομους σε κατι ασπροβαλτες και τη μαχη με τους κηπους της τουμπας,ερχετε τωρα η νεα μοδα της ασπρομαυρης "τρομοκρατιας" και του τρεντυ ακαμπ χουλιγκαν.πετρουλες απο γεφυρες σε κινουμενα πουλμαντα και μετα στα...λαγουμια.ρε χαχαχαχαχα.πραγματικα αξιοθρηνητα πραματα.
    και οχι τιποτα αλλο,αυτα τα γαμ.... τα κεντρικα της βαριας βιομηχανιας ντουλαπας θα την πληρωσουνε παλι σε ωρες αιχμης οπως καθε χρονο.και οσο συνεχιζουν να μην εχουν μπεσα και να μην ερχονται στα ισα,θα συνεχισουν να προσγειωνονται τα σκαμπιλια στα κατακοκκινα μαγουλα τους και να τους περνει καθε οπαδος στα ψιλα.το τροπαρι αλλωστε μεσ'την πολη απο το 88 και μετα το ξερουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή