Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Aν είχαν σεβασμό δε θα μιλούσαν, o βουβός πόνος είναι μεγαλύτερος»


Καλεσμένος στην εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης "Πόλις Πολίτης Πολιτική"  με τον Βαγγέλη Πλάκα ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις "επιθέσεις" που δέχεται από μερίδα φιλάθλων του Aρη κυρίως μέσω διαδικτύου, για το γεγονός ότι συμφώνα με τους ίδιους δεν βοήθησε την ομάδα τους στην δύσκολη αυτή συγκύρια που κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

Όπως αναφέρει το thestival.gr o υποψήφιος περιφερειάρχης αμφισβήτησε το αν οι συγκριμένοι οπαδοί γνωρίζουν την πρόσφορα του στην ομάδα του Άρη δηλώνοντας: "Τι είναι ο Ιωαννίδης για τον Άρη το γνωρίζουν όλοι  οι Αρειανοί, όταν θα μας πουν τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε μια ομάδα που έμεινε με 10 βαθμούς, βλέπουμε" είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης και πρόσθεσε: "Oσα έχω δικαίωμα να κάνω τα κάνω χωρίς να μου το ζητήσει κανείς δεν θα δώσω σε κανένα το δικαίωμα να μιλήσει για Αρειανοσύνη."

Ο κ. Ιωαννίδης φανερά εκνευρισμένος μίλησε για έλλειψη σεβασμού από τους συγκεκριμένους οπαδούς, και τόνισε πως ο πόνος για την ομάδα είναι βουβός.

"Αν είχαν σεβασμό δεν θα έλεγαν το παραμικρό όταν είναι ένας κουτσός πώς να τον κάνεις να περπατήσει; Αυτοί πονάνε πιο πολύ από μένα; Ο βουβός ο πόνος είναι μεγαλύτερος!" κατέληξε ο πρώην προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Ο κ. Ιωαννίδης δε μας εξήγησε βέβαια πως ανέβασε μία κατηγορία την ομάδα Α.Ε.Π. Ηρακλής 1908 καθώς και τον Ολυμπιακό Βόλου με την Καβάλα, πως σώθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από υποβιβασμό τη σεζόν 2007-08, πως το 2006 λειτούργησε η Εθνική Τράπεζα προκειμένου να εκδοθεί εγγυητική επιστολή που θα έδινε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στο κύπελλο UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου