Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνθήματα "ΙΕΚ Σαουρίδη" στο "Βικελίδης"


Συνθήματα γέμισε και πάλι ο περιβάλλων χώρος του "Κλεάνθης Βικελίδης", επί της οδού Αλκμήνης.

Μετά τα συνθήματα κατά του Λάμπρου Σκόρδα την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά είναι σειρά των μελών των διοικήσεων των ΠΑΕ, ΑΣ και του πρώην αντιπροέδρου της ΚΜΑ, κ. Κώστα Γεωργιάδη. Πιο συγκεκριμένα οι χυδαιότητες, αφορούν τους κ.κ. Κώνστα, Βασβάνη, Κάρλα, Χαριτωνίδη, Ματθαίου και Λεκίδη.

Τα χυδαία συνθήματα μας γυρίζουν και πάλι σε εποχές Σαουρίδη αφού έχουν και... υπογραφή! Τα παραθέτουμε αυτούσια:






Τα συνθήματα έχουν την... υπογραφή του ίδιου συνδέσμου που εγκατέστησε το Σκόρδα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", του συνδέσμου που τον ανέτρεψε το 2009, του συνδέσμου που τον επανέφερε τον Απρίλιο του 2013, του συνδέσμου που τον ανέτρεψε (μέσω της ΚΜΑ) το Μάιο του ίδιου χρόνου και αυτού που επιχείρησε να τον ανατρέψει πριν λίγες ημέρες για να φέρει αυτούς:

8 σχόλια:

  1. Με τον Αρη τελευταίο και τσακισμένο και σκορποχώρι σε όλα τα αθλήματα, μ αρέσει που υπάρχει ευθιξία και τσατίλα για τα συνθήματα που γράφηκαν για ανύπαρκτα παραγοντάκια που εξακολουθούν να κάνουν το κομμάτι τους απαντώντας με γελοίες επιστολές. Αρθογράφε που σχολιάζεις τέτοιες ώρες κάποιον συγκεκριμένο σύνδεσμο, ξέρουμε ποιους αβαντάρεις συνδεσμικά κι αμα σ αρέσει συνέχεια να ρίχνεις λάδι στη φωτιά, εκει θα καούμε όλοι τώρα που κάηκε ο Αρης και συγγενείς και φίλοι και εχθροί και σίγουρα η ώρα της κρίσης ήρθε για όσους έφεραν αυτό το κακό στον Αρη κι απο εκεί δε ξεφεύγει κανείς είτε λέγεται οπαδός είτε παράγοντας είτε δημοσιογράφος είτε ο κάθε λακαμάς που στο νού του είχε μόνο να εκδικηθεί γιατί έμεινε στάσιμος τόσα χρόνια απο τις σπουδές του στα ιεκ σαουρίδη κι απο την αντιστασιακή του δράση σε καιρούς ειρήνης στο σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε κάποιες παρατηρήσεις σου αλλά έχω μία απορία και μία ένσταση:
      ΕΝΣΤΑΣΗ: Ο Άρης είναι διαλυμένος και τσακισμένος γιατί αυτοί που έγραψαν τα συνθήματα τοποθέτησαν ανύπαρκτα παραγοντάκια-αυτοφοράκια-ΛΑΜΟΓΙΑ στο σύλλογο και τον κατέστρεψαν για να κονομήσουν.
      ΑΠΟΡΙΑ: Ποιους αβαντάρω συνδεσμικά;

      Διαγραφή
  2. Για πες μου Aris siempr, πριν το 2003 ποιους παραγοντάρες τοποθέτησε ο σούπερ3 ??? ποια κουφάλα λερναία ύδρα ήταν τοποθετημένη απο τα ιεκ σαουρίδη???? πόσες φουρνιές δολοφόνων πέρασαν και ποιοί βγάζαν την άκρη????? γιατί η μνήμη σου όπως και άλλων Αρειανών συνδεσμιτών ή μη συνδεσμιτών ξεκινάει απο το 2004΄.... Και για πες μου σε παρακαλώ απο το 2004 και μετά ποιές ήταν οι εναλλακτικές λύσεις????
    Το κουίζ λοιπόν δεν είναι άλυτο και επειδή οι ίδιες λέρες κυκλοφορούν χρόνια αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι ο σκόρδας ήταν ακόμη ένας που πούλησε φτηνά τον Αρη και το χρεώθηκε ο Σούπερ3 , με συγχωρείς δε θα το χρεώνεις όπως σε βολεύει. Πέρασε η σάρα και η μάρα και άλλοι τρέχανε , αλλά απάντηση ποιός ήταν ικανός και δεν μπήκε μπροστά ή δεν τον φυτέψανε (όπως σου αρεσει να λές) δεν μπορείς να το απαντήσεις , απλά γιατί στον Αρη έγινε κάτι που δεν έγινε ούτε σε ομάδες ερασιτεχνικές. Ο πρώτος άφραγκος που μπήκε στον Σύλλογο μετά τον βόλο , στοίχειωσε τον Αρη.....
    Όλα τα άλλα απορώ με την υπομονή του κόσμου τόσα χρόνια... ειλικρινά απορώ.
    Πολύ λίγα γράφτηκαν στους τοίχους....
    Υ.Γ Ασφαλώς κι αβαντάρεις όλους όσους δεν είχαν και δεν έχουν έχουν καμμία σχέση με τον δυμαμικότερο σύνδεσμο στον κόσμο. Τον,. Σ3....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Άρης έως το 1990 μεγαλουργούσε είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Μάλιστα τα "πέτρινα χρόνια" (χαρακτηρισμός που δόθηκε από τον S3) το 1994 διεκδίκησε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο με μία ομάδα παραγόντων όπως ο Γράντας και ο Δασυγένης που οικονομικά (όχι διοικητικά) ήταν πολύ πιο ισχυροί από αυτούς διπλανών συλλόγων. Αυτούς τους παράγοντες αργά αλλά σταθερά τους αποδόμησε η πολιτική και οι οπαδάρχες του S3 όπως ο Σαουρίδης. Αυτοί που ουσιαστικά οδήγησαν τον ποδοσφαιρικό Άρη στον πρώτο του υποβιβασμό, αυτοί που εκδίωξαν τον Κοντομηνά,αυτοί που εγκατέστησαν τους άφραγκους (Σκόρδα και ΣΙΑ) και ρήμαξαν το σύλλογο με τους υπόλοιπους αυτοφοράκηδες. Αυτούς που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονται τον Άρη σαν να είναι μαγαζί τους είτε με τις καφετέριες είτε με τις μπουτικ που είχαν ή εξακολουθούν να διαχειρίζονται. Μιλώ γι αυτούς που στήριξαν το Σκόρδα ακόμα και όταν έριξε την ομάδα, τον έδιωξαν όταν δεν τους έκανε τα κέφια, τον επανέφεραν και θέλουν να τον ξαναδιώξουν. Μιλώ γι αυτούς που ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ τις διοικησεις Σκόρδα-Αθανασιάδη-Ζαμπέτα για να διοικούν αυτοί. Μιλώ γι αυτούς που κατάφεραν με πολιτική βούληση να παραλάβουν έναν καθαρό μπασκετικό Άρη και τον παρέδωσαν έρμαιο των χρεών ελέω της διοίκησης του τέκνου τους του κομπολογάκια. Αυτούς που έβαλαν στον άλλοτε κραταιό ΑΣ τον Παπαδόπουλο και τον χρέωσαν με 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ κατάφεραν να υποβιβάσουν και το τμήμα βόλεϊ για πρώτη φορά στη δοξασμένη ιστορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όσο για τις εναλλακτικές; ΑΠΛΑ τις απέκρυψαν. Το ψευτοδίλημμα του Σαουρίδη και της παρέας του αλλά και των σημερινών επιγόνων του είναι: Ή εμείς ή δεν υπάρχει άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπάμαι αλλά σε πιάνω ανιστόρητο.
    Απο το 1982 έως το 1999 ό Αρης βγήκε μόλις μία φορά Ευρώπη, ενώ επι κυριαρχίας του Κοντομηνά άλλη μία στο παρατσάκ...... Τρομερό κατόρθωμα για έναν τεράστιο Σύλλογο όπως ο Αρης.
    Δύο φορές Ευρώπη σε 20 χρόνια. Απορώ πως τα γράφεις αυτά.
    Αυτή ακριβώς ήταν η λογική και η αντιστασιακή δράση που αναπτύξατε για τον Αρη που τετραγωνίζατε 30 χρόνια του κύκλο απο τότε που δημιουργήθηκε ο Σούπερ3. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις....
    Απο τη στιγμή μάλιστα που μιλάς για τον γράντα που εξολόθρευσε μέσα σε 2 χρόνια μια ομάδα που κατάφερε έστω να βγεί Ευρώπη (μεγάλο κατόρθωμα) μετά απο 12 χρόνια ή για τον δασυγένη που η στην καλύτερη είχε τον Αρη κάτω απο την μέση και είχε την άπλα να μην δώσει την Θ1 που πηγαίνεις εσύ (και δε σε χαλάει) στους διπλανούς (όπως συνηθιζόταν) αλλά το τοτέμ Θ3 , όλα έχουν την εξήγηση μόνο που τώρα για όλους έρχονται και οι τελικές εξηγήσεις για τα πάντα που συνέβησαν βήμα -βήμα , άκρη -άκρη και καλά είναι να αρχίσουμε να τα θυμηθούμε όλα και όχι τα ανδραγανθήματα του Σαουρίδη του Σκόρδα και όλων των λοιπών που αναφέρεις.Κοντολογίς για να μη το συνεχίσω στην κατάσταση που είναι ο Σύλλογος κι αν δεν βρεθεί άμεσα διοικητική λύση αντάξια του Συλλόγου 'εστω και την τελευταία στιγμή κανείς να μην ονειρεύεται ξαναχτισίματα , επανακινήσεις ή ριστάρτ (που λένε κάποιοι) με άφραγκα μαιμούνια που έίδαν στον ύπνο τους να φοράν την τραγιάσκα ανάποδα και να έχουν κουμάντα. Θυμήσου το αυτό που γράφω , ότι στα 100 χρόνια που κλείνει ο Σύλλογος 100 θα είναι και οι ώρες τους.
    Όσο για το μπάσκετ που την ώρα που κατέστρεφαν άλλα καλά παιδάκια που εύκολα θα τους δικαιολογούσες και δεν είχαν κομπολόγια, άλλοι τραβούσαν μπροστά κι ας ήταν οπαδοί και ανέλαβαν τα χρέη κι εσείς κάνατε κριτική απο άλλα καφενεία αλλά ο Αρης δεν έφτασε στην ποταπή ξεφτίλα ούτε κάν να μιλάει για Ευρώπη. στο μπάσκετ,....
    Είπαμε, τώρα πιά ο καθένας ας πεί κι ας ξαναμασήσει ότι καρλατίπα θέλει και για όποιον θέλει.
    Η ταναπου η μοίρα τα φερε έτσι που δε βγήκε η φάση και απο το πικρό ποτήρι που σώνει και καλά έπρεπε να πιεί ο Αρης των "67 εκατομμυρίων χρεών "(ακούστηκε κι αυτό το νούμερο. Αν θες πρόσθεσε κι εσύ όσα εκατομμύρια θές , τζάμπα ήταν και είναι η προπαγάνδα ), τώρα θα πιούν απο αυτό το ποτηράκι όλοι......
    Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για να μην νομίσεις τίποτε παραπάνω απο αυτά που έγραψα (και τα εννοώ), θα σε ευχαριστήσω για την φιλοξενία στο μπλόγκ σου και την δημοσίευση των μηνυμάτων μου. Έτσι αντρίκεια κι Αρειανά.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε εσύ συγκρίνεις τον (μέτριο) Άρη με τον διαλυμένο, υποβιβασμένο, κατεστραμμένο Άρη. Εγώ ευχαριστώ για την παρέμβαση. Αλλά διαφωνούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή