Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Mόνο στα δικαστήρια παίρνει νίκες ο Σκόρδας!


Δεκτή έγινε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η προσωρινή αίτηση ακυρότητας της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Αρη που έγινε στο "Βελλίδειο" στις 26 Φεβρουαρίου. Την αίτηση κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας με την ιδιότητα του μέλους του φορέα και ως πρόεδρος της διοίκησης της ΠΑΕ.


Στις 28 Μαρτίου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για την μη ισχύ των αποφάσεων της έκτακτης αυτής γενικής συνέλευσης, μέχρι την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο Σκόρδας για την τελεσίδικη ακύρωση τους, η οποία ορίστηκε για τον Νοέμβριο του 2014.

Τα μέλη του ΔΣ της ΚΜΑ απουσίαζαν από τη διαδικασία.

Η απόφαση αυτή αναστέλει τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του φορέα για την παύση της διοίκησης Σκόρδα και την εντολή για σχηματισμό νέας διοίκησης καθώς και τις αποφάσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και την απαλλαγή των διοικήσεων της ΠΑΕ για την περίοδο 2012-13.

Ο Λάμπρος Σκόρδας μπορεί να έχει φέρει ως διοίκηση απογοητευτικά αποτελέσματα σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά κερδίζει την ΚΜΑ στα δικαστήρια... Μόνο που αυτές οι νίκες δε φέρνουν βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου