Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

"Λάδι" βγαίνει ο Παππάς (pics)


Ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής έκανε χρήση του βίντεο και δικαιώνει τον Παππά για την απόφαση που πήρε στην ανατροπή του Τάτου στο 17o λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1!


Σύμφωνα με το diaititis.gr ο Γκαϊτατζής έκανε χρήση του βίντεο και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη φάση δύσκολη, ενώ δεν θεώρησε ότι το κράτημα του Σάμαρη στον παίκτη του Αρη έφερε τη μετέπειτα πτώση του!

Με λίγα λόγια θεώρησε μέσω του βίντεο ότι ο Τάτος έπεσε μόνο τους και ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι και αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Μάλιστα χαρακτήρισε την διαιτησία του Παππά πολύ καλή!

To φωτογραφικό ντοκουμέντο μιλά από μόνο του. Ο Σάμαρης ανατρέπει ξεκάθαρα τον Τάτο εντός περιοχής ενώ τον τραβά διαρκώς κι όταν ο παίχτης του Άρη πέφτει!



Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από τη στιγμή που και η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη δεν έχει προστατεύσει την ομάδα με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής.

Πάντως και οι "αντικειμενικές" εφημερίδες της Αθήνας αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο το θέμα. Η Goal το αναδεικνύει στο πρωτοσέλιδό της σε αντίθεση με τη SportDay και τη Live Sport που το... "πνίγουν"!

Η αναφορά στην εφημερίδα Goal

Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας δήλωσε για τη φάση: «Υπάρχει κράτημα του Τάτου από τον Σάμαρη, έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη κάρτα.»

1 σχόλιο:

  1. ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΡΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΝΤΩΣ ΒΑΣΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ,ΕΝΔΟΤΕΡΑ,ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ-ΕΡΠΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή