Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το διαλύουμε;



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαλόλε Ουντότζι έδωσε εντολή στον εκπρόσωπό του να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Άρη.


Προσφυγή αναμένεται να καταθέσει και ο ποδοσφαιριστής Τζον Ιμπε που φαίνεται να μην υπολογίζεται. Πριν λίγο μάλιστα στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε εξώδικο των δύο παικτών από τον δικηγόρο τους, με το οποίο ζητούν να πληρωθούν τις δύο τελευταίες δόσεις των συμβολαίων τους.


Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ο Σαλόλε Ουντότζι έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πιθανότατα μάλιστα δε θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ανάλογες σκέψεις φέρεται να κάνει άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Άρη.

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Τάτος είναι στο στόχαστρο Ιταλικών ομάδων. Προσφάτως πάντως ο Τάτος διέψευσε τη φημολογία περί αποχώρησής του και μεταγραφής του σε ομάδα της Κύπρου.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» ο Σωκράτης Διούδης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Το όνομα του Διούδη «παίζει» δυνατά για τον Γενάρη ή το καλοκαίρι και η περίπτωσή του εξετάζεται «ζεστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου