Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Επιτυχίες για τον Άρη στην πυγμαχία


Την Δευτέρα έπεσε η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγορίας Α’ Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας από 13 – 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του γυμνασίου της πόλης. 


Σε αυτές τις τέσσερις μέρες που διήρκησε το πρωτάθλημα έλαβαν μέρος η ελίτ της ελληνικής πυγμαχίας με 50 άνδρες και 30 γυναίκες από όλη την Ελλάδα . Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό μιας και από αυτούς τους αγώνες αναδεικνύονται και οι αθλητές που εκπροσωπούν την εθνική Ελλάδας . 

Ο Α.Σ ΑΡΗΣ συμμετείχε με τρεις γυναίκες , την Γιαντση Χαρά στα 69 κιλά και τις Κοντούλη Στέλλα και Τσαμη Κατερίνα στα 75 κιλά και με δυο άνδρες, τον Φιλιππίδη Οδυσσέα στα 69 κιλά και τον Ταραρα Πέτρο στα 81 κιλά . Η γυναικεία ομάδα του Αρη διέπρεψε αφού και τα τρία κορίτσια διακρίθηκαν , συγκεκριμένα στην κατηγορία των 75 κιλών οι δυο αθλήτριες μονοπώλησαν τον τελικό της κατηγορίας αφού η Κοντούλη Στέλλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Τσαμη Κατερίνα το αργυρό μετάλλιο ενώ στην κατηγορία των 69 κιλών , μετά από δυο συνεχόμενες νίκες η Γιαντση Χαρά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο . 

Στους άνδρες παρά την προσπάθεια τους ο Φιλιππίδη και ο Ταραρα δεν κατάφεραν να διακριθούν και αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά που θα του οδηγούσε στα μετάλλια των κατηγοριών τους


Οι προπονητές του τμήματος Γκαβεζος Γιώργος και Κωστιδης Στέργιος έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των ανδρών και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοση των γυναικών που απέδειξαν την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στο τμήμα της γυναικείας πυγμαχίας του Αρη αναδεικνύοντας την ως η καλύτερη ομάδα στην Βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου