Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Τα άκουσαν και οι δημοσιογράφοι του Άρη


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού και έξω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.


Εκεί συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλαθλοι του Άρη που τα "έψαλλαν" στους ρεπόρτερς που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Άρη (αλλά και τις εκάστοτε διοικήσεις τις ομάδας). Μάλιστα ακούστηκαν εκφράσεις όπως "ποιος έστελνε τα ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία και μας παρουσιάζατε τον Άρη του Χατζηνικολάου σαν Μπαρτσελόνα".

Την... τιμητική του πάντως είχε δημοσιογράφος που ήταν απών από το γήπεδο και χθες όπως και σε όλα τα φετινά παιχνίδια και στα περισσότερα περσινά παιχνίδια. Ο συγκεκριμένος (που ανήκει στους καταστροφείς του Άρη) εξακολουθεί παρόλα αυτά να μιλά για τον Άρη, να έχει εκπομπή, να αρθρογραφεί και να έχει και άποψη για την ομάδα!!!

Η φωτογραφία είναι αρχείου

5 σχόλια:

  1. ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ..ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΛΑΜΑΠΟΥΑΡΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΤΟΗΤΑ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΗΛΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ)~!!!! ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΥΓ. ΤΣΑΛΤΙΔΗ ΔΕΝ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα το αλαμπουταρης ειναι γνωστο για το αντισκορδιο μενος του....οπως και για το φιλοκοντκο προσανατολισμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι δημοσιογραφοι juke-box του ΑΡΗ εχουν τεραστια ευθυνη και απορω πως κυκλοοφορουν ακομα στην πολη... (χρυσανθε ακους?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή