Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Οι "εξώσεις" από τα γραφεία θα είναι μαζικές και θα είναι για όλους!»


Ανακοίνωση εξέδωσε αργά χθες το βράδυ ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη "Ιερολοχίτες" σε σχέση με τη μη παραλαβή του πορίσματος.


Χτες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, παρουσία εκπροσώπων της Κ.Μ.Α, Π.Α.Ε., Α.Σ. και εκπροσώπων των 2 μεγαλυτέρων συνδέσμων του ΑΡΗ (SUPER-3, ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ), με σκοπό αρχικά την παραλαβή και εν συνεχεία την δημοσιοποίηση του πορίσματος του ελέγχου της NEXIA, για τις χρήσεις των ετών 2004-2012. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολλά και αποφασίστηκε τελικά η μη παραλαβή του συγκεκριμένου πορίσματος.

Από εκείνη την ώρα και μετά ξεκίνησε για πολλοστή φορά ένα τεραστίων διαστάσεων ξεκατίνιασμα σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες, χάνοντας για άλλη μια φορά την ουσία που θα έπρεπε να απασχολεί σήμερα τον κάθε ΑΡΕΙΑΝΟ, και δεν είναι άλλη από την σωτηρία της ομάδας η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με άμεση εισρροή κεφαλαίων ή αλλιώς ζεστού χρήματος !!!

Και επειδή λοιπόν από εχτές πολλά ακούσαμε μεταξύ των οποίων και βολές απέναντι στο οργανωμένο κίνημα του λαού του ΑΡΗ, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Μετά τη χρονιά ορόσημο του άρθρου 44 μέχρι και σήμερα, ένα πράγμα έχουμε καταλάβει: Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσε μαγνήτη κάθε πιθανού και απίθανου ανεπάγγελτου μπατίρη που θέλει να το παίξει μεγαλοπαράγοντας. Ήδη από πέρσι είχε επισημανθεί η επιθυμία κάποιων η ομάδα να βρεθεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες προκειμένου να "καθαρίσει". Το ίδιο ισχύει και σήμερα, αφού κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να παίξει το ρόλο του πραγματικού επενδυτή-ιδιοκτήτη, την ίδια στιγμή που σαν λαός, κατορθώσαμε μόνοι μας να υποβαθμίσουμε και να απαξιώσουμε το θεσμό της λέσχης, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο, υπό άλλες βέβαια συνθήκες και αν και μόνο λειτουργούσε με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάστηκε να λειτουργεί...

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα του πορίσματος, η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Ο κόσμος του ΑΡΗ φυσικά και έχει το δικαίωμα να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που τον κορόιδεψαν, καταχρέωσαν την ομάδα και τη βύθισαν εκεί που βρίσκεται σήμερα !! Το ίδιο επιθυμούμε και εμείς και φωνάζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά αυτό το οποίο βάζουμε πάνω απ’ όλα, είναι το συμφέρον του ΑΡΗ και η ύπαρξή του την επόμενη μέρα.!!! Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από αυτό, κανένας έλεγχος, κανένα πόρισμα.!!!

Για το λόγο αυτό, χθες, μία πιθανή πυρηνική βόμβα στα χέρια αυτών που θέλουν ο ΑΡΗΣ να "καθαρίσει" μια ώρα αρχύτερα, αποφασίστηκε να μην ενεργοποιηθεί. Και ποιος θα ήταν αυτός που θα πάρει στις πλάτες του το βάρος μιας τέτοιας ευθύνης, αν πρώτα δεν γνωστοποιηθούν και αναλυθούν οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι στο ανώτατο όργανο, δηλαδή τη Γ.Σ. του μεγαλομετόχου;

Μέχρι εκείνη την στιγμή η ουσία, που δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι το ρευστό...!!! Υπενθυμίζουμε στους πάντες ότι ο ΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή χρειάζεται λεφτά! Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι, αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα, παρά τις υποσχέσεις που ταιστήκαμε όλο το καλοκαίρι.!!!

Περιμένουμε και απαιτούμε πριν το ντέρμπι με τον γαύρο να πληρωθούν όλες μας οι υποχρεώσεις μέχρι και σήμερα. ΟΛΕΣ! Το πως και από που ούτε μας ενδιαφέρει. Να κόψετε το λαιμό σας.!!! Όσο για τους "λεφτάδες" που εμφανίστηκαν με το που έκλεισε η ΑΜΚ, είναι και αυτές κινήσεις αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας.

Οι τελευταίοι που θα αποδεχθούν μια ενδεχόμενη πτώση και μία άνευ όρων παράδοση, είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ. Πρώτοι από όλους αυτοί έστειλαν το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης πέρσι το καλοκαίρι αλλά εδώ και 2 χρόνια όλοι οι παράγοντες που ασχολήθηκαν με τα κοινά του ΑΡΗ, φαίνεται να έχουν γράψει το μήνυμά αυτό στα παλιά τους τα παπούτσια. Ο χρόνος σας τελείωσε. Βρείτε λύσεις αλλιώς θα μας δείτε κι από την άλλη... Και οι "εξώσεις" από τα γραφεία θα είναι μαζικές και θα είναι για όλους!!!

Υ.Γ. Να διευκρινήσουμε προς όλους όσους από εχτές έχουν γίνει επικριτές των συνδέσμων και δεν σταματάνε να κράζουν σχετικά με το θέμα του πορίσματος, πως η παρουσία μας στην διαδικασία παραλαβής αποτελούσε απλώς ασφαλιστική δικλείδα και κανένα ρόλο δεν είχαμε στο να λάβουμε αποφάσεις ή να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με τα ευρήματα ή τα αποτελέσματα του ελέγχου...

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου