Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!


Μία απίστευτα χυδαία ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης εναντίον του ΑΣ Άρης και του προέδρου του ακόμα και με "εκβιαστικές" αναφορές. "Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι" στον Άρη αλλά ο ΑΣ κοιμάται και δε προχωρά σε πρόταση μομφής! Επιπλέον στην ανακοίνωση υπάρχει αντίφαση σε σχέση με αυτή που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα για το ζήτημα του επενδυτή! Στην προηγούμενη η διοίκηση της ΠΑΕ ζητά από τον Γ. Κωνσταντινίδη να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του με συνέντευξη τύπου. Σ' αυτή δηλώνει: "θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή όταν αυτές θα ολοκληρωθούν". Η ανακοίνωση:


"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις (10/12) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Α. Καταθέτουμε τη διαπίστωση ότι η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ αισθάνεται αδύνατη να διαχειριστεί την κρισιμότητα των καταστάσεων, νοιάζεται μόνο για την ικανοποίηση του δημοσίου αισθήματος και προχωράει σε ανακοινώσεις με κύριο στόχο να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη.

Συγχρόνως πάνω στον πανικό της να πείσει ότι κάνει καλά τη δουλειά της, η υπηρεσιακή διοίκηση του Α.Σ ΑΡΗ, η οποία έχει απαξιωθεί από την πλειοψηφία των Αρειανών, οι οποίοι απέχουν από τις Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις προσπερνά το ότι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΠΑΕ γίνεται στις προβλεπόμενες από το νόμο ημερομηνίες και διαδικασίες. Ακόμη με την ίδια ευκολία προσπερνά το γεγονός ότι θεσμικά η Κ.Μ.Α είναι ο φορέας που δικαιούται να εποπτεύει τα διοικητικά πεπραγμένα και να ελέγχει τη διοίκηση σε πρώτο χρόνο. Όπως ακριβώς και γίνεται από την πρώτη ημέρα της εκλογής μας γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σέβεται το ρόλο των θεσμικών οργάνων.

Β. Η διοίκηση του Α.Σ ΑΡΗΣ  ίσως παρασυρμένη από άτομα που στοχεύουν στην αναταραχή και το «θάψιμο» πιθανών παράνομων και ποινικά κολάσιμων πράξεων που έγιναν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιχειρεί να παίξει το ρόλο του τιμητή των πάντων και ξεπερνάει τις κόκκινες γραμμές. Ξεχνάει ότι ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι χρεωστικός απέναντι στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ έναντι του ποσού των 72.000 ευρώ που καταβλήθηκε προκαταβολικά στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να αδειοδοτηθεί το Τ.Α.Π. και να λυθούν άμεσα λειτουργικά του προβλήματα. Οι κορώνες του τύπου «ο Α.Σ. είναι ο θεματοφύλακας του ΑΡΗ»  κοίμισαν τον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας πριν από οκτώ χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα τα οποία βιώνει σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ερωτούμε ευθέως τον κ. Γιώτα και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ: έχετε σκοπό να ανοίξετε και πάλι την «κερκόπορτα» σε μία νέα γενιά «σωτήρων» της ΠΑΕ ΑΡΗΣ; Εάν όχι γιατί δεν επιδιώκετε να λυθούν τα όποια μεταξύ μας προβλήματα υπάρχουν με διάλογο σε κλίμα που επιβάλουν τα συμφέροντα της ιστορίας του ΑΡΗ μας;

Γ.  Τοποθετηθήκαμε προσφάτως με γραπτή ανακοίνωση ότι θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή όταν αυτές θα ολοκληρωθούν. Όσο αυτές ευρίσκονται σε κρίσιμο σημείο υποχρέωσή μας είναι να διαφυλάξουμε το απόρρητο των συζητήσεων. Ακόμη κι αν υπάρξει αρνητική κατάληξη στις συζητήσεις το αποτέλεσμα θα το πληροφορηθεί, όπως θεσμικά υποχρεούμαστε, πρώτα η Κ.Μ.Α.

Δ. Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ λειτουργώντας πραξικοπηματικά αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος κ. Γιώτας είχε κρατήσει διαφορετική στάση κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ, της Κ.Α.Ε, της Κ.Μ.Α και του Ερασιτέχνη. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε όλες τις κινήσεις της έβαζε και βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας, όπως αυτή το αντιλαμβανόταν και δεν διεκδίκησε ποτέ το αλάθητο του Πάπα. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί και όταν θα το κρίνει αναγκαίο θα δημοσιοποιήσει τα «έργα και τις ημέρες» του κ. Γιώτα, προκειμένου να πληροφορηθεί ο κόσμος του ΑΡΗ ποιος επιχειρεί να παίξει το ρόλο του σωτήρα της ιστορικής μας ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου