Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Οργια» με Κόκε, πιθανή η είσοδος του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ!


Απίστευτα πράγματα περιγράφουν οι πρώτες διαρροές του περιεχομένου του πορίσματος του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε, κάνοντας λόγο για απίστευτες καταστάσεις στην ΠΑΕ Αρης. Πρόκειται για γεγονότα τα οποία όταν δημοσιευθούν θα προκαλέσουν σοκ στους φίλους τους ομάδας και την αγανάκτηση της κοινής γνώμης.


Παράλληλα, θα κάνει πολλούς ν΄ αλλάξουν γνώμη για το αγαπημένο τους παιδί, Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός, φέρεται να μην είχε υπογράψει μόνο ένα συμβόλαιο με την ΠΑΕ Αρης, αλλά περισσότερα(!) και πως αρκετά από τα προσωπικά του έξοδα βάραιναν τα ταμεία της κιτρινόμαυρης εταιρίας, στοιχίζοντας πανάκριβα στην ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της οκταετίας 2004-12, ο Αρης προέβη σε 194 μεταγραφές, με κόστος 60 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπάρχουν αναλήψεις από τα ταμεία της ΠΑΕ, χωρίς παραστατικά και χωρίς επιστροφή των χρημάτων στη βάση τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς περισσότερους, η διοίκηση Ηλιάδη, αποφάσισε χθες βράδυ να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του πορίσματος (τώρα), καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου, απ΄ όλα όσα ακούει, αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά.
   
Η άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα και η είσοδος του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ Αρης θεωρείται, πια, πολύ πιθανό ως ενδεχόμενο.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου