Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αποφασίζουν για έφεση ή νέα αίτηση στην ΠΑΕ


Η ΠΑΕ Άρης θα δρομολογήσει σήμερα τις ενέργειες της σχετικά με το άρθρο 99, μετά την πρωτόδικη απορριπτική δικαστική απόφαση που δημιούργησε πίεση στην εταιρία από τις άμεσες ενέργειες πιστωτών (Διγενής Λακκώματος και παίκτες) προκειμένου να δεσμεύσουν έσοδα μέσω κατάσχεσης ή να αιτηθούν εφαρμογή ποινών από την ΕΠΟ μέσω προσφυγών. 


Χθες έγινε μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα σε μέλη της διοίκησης, νομικούς και στελέχη του λογιστηρίου της εταιρίας που σήμερα θα επαναληφθεί. Οι νομικοί εισηγούνται εξ αρχής κατάθεση έφεσης, ενώ εξετάστηκε και η επιχειρηματολογία υπέρ μιας νέας αίτησης. Μέσα στην ημέρα αναμένεται κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, πιθανώς στην ίδια να εμπεριέχονται και οι θέσεις της ΠΑΕ που θα αποτελούν την απάντηση της στην ανακοίνωση του Α.Σ. που άφησε σαφείς αιχμές αναφορικά με το ότι δεν έτυχε ενημέρωσης για το επενδυτικό ενδιαφέρον που απασχολεί τις τελευταίες μέρες το σύλλογο.

Ο Κωνσταντινίδης στην τηλεοπτική «Δίκη»

Τα τρέχοντα θέματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολλά. Ένα, είναι ο τρόπος με τον οποίο τελικά ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο Δραμινός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, θα κοινοποιήσει τις θέσεις του. Από το πρωί υπάρχει η πληροφορία πως τη Δευτέρα θα το κάνει μέσω της παρουσίας του στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» δίχως να είναι για την ώρα σαφές αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι και η συνέντευξη Τύπου που ο ίδιος σε πρόσφατη γραπτή δήλωση του προανήγγειλε.

Δεύτερες σκέψεις για το πόρισμα

Σχετικά με το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου για την οκταετία 2004 – 2012 στην ΠΑΕ, στην Αλκμήνης τάσσονται υπέρ της παραλαβής του πριν από τη γενική συνέλευση της ΚΜΑ που τοποθετείται στο διήμερο 21 – 22 Δεκεμβρίου. Η σκέψη για την παραλαβή της έκθεσης υπήρξε χθες και μεταξύ μελών της διοίκησης του φορέα που συναντήθηκαν και συζήτησαν σχετικά.

Ο Μιλίνκοβιτς ψάχνει αντικαταστάτες

Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα απουσιών για το Μιλίκοβιτς είναι αρκετά. Ουντότζι, Ηρακλής, Τσουμάνης και Ψυχογιός δεν υπολογίζονται ενόψει Ολυμπιακού και ο Σέρβος ξεκινά από σήμερα δοκιμές προσώπων για να καταλήξει στην ενδεκάδα του αγώνα. Τα νέα για τον Ψυχογιό δεν είναι ευχάριστα καθώς το πιθανότερο είναι ότι τα επίμονα ενοχλήματα στην κνήμη του, οφείλονται σε κάταγμα κόπωσης που θα τον κρατήσουν για τουλάχιστον 20 μέρες εκτός δράσης.

πηγή: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου