Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Λος Άντζελες ο Ηλιάδης


Στο Λος Άντζελες θα βρίσκεται από σήμερα και για διάστημα μίας εβδομάδας ο Δημήτρης Ηλιάδης. Στις ΗΠΑ ο πρόεδρος του Αρη θα τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις, θα προχωρήσει επαγγελματικά του ζητήματα και θα δει αγαπημένα του πρόσωπα.


Μέσα σ΄ όλα, κατά δική του δήλωση, θα κάνει ένα ραντεβού και με τον πανίσχυρο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να γίνει ένα ακόμα βήμα προς της συγκεκριμένη κατεύθυνση. Βεβαίως, ο κ. Ηλιάδης ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν πρώτα δεν υπαχθεί η κιτρινόμαυρη εταιρία στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, όμως οι συζητήσεις πρέπει να καταλήξουν από τώρα, θετικά ή αρνητικά, διότι ο Ιανουάριος (τότε θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου) δεν είναι μακριά και η ομάδα επιβάλλεται να γνωρίζει τι της επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα.

Η απουσία Ηλιάδη, δεν σημαίνει πως θα μείνουν πίσω τα θέματα της ομάδας. Ο Κώστας Ευθυμιάδης θα βρίσκεται στο «πόδι» του, όπως και οι κ.κ Γκουρλάκης, Ζαχαρέλης και Αθανασιάδης οι οποίοι θα βοηθούν, ώστε να μη δημιουργηθεί κενό διοίκησης στον Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου