Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Στεφανίδης: "Η ΑΜΚ έγινε Μεσανατολικό"


Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του περιπτέρου του Αρη στη Δ.Ε.Θ. (19:00), ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, Πάνος Στεφανίδης, μίλησε για την πρόσκληση, που έχει γίνει στον Νίκο Γκάλη να παραστεί σε αυτά, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, για την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Ζέρβα στο περίπτερο των «κίτρινων», ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρένα":

«Ο κύριος Ζέρβας πέρασε από το περίπτερό μας και ήταν μια καλή αφορμή, προκειμένου να γίνει μια συζήτηση και να καταλάβει ο ίδιος για ποιο σύλλογο μιλάει. Πιστεύω ότι κατάλαβε τις άστοχες δηλώσεις που έκανε για τον Αρη μας στο παρελθόν. Όταν βλέπεις τόσα τρόπαια και αυτά τα λάβαρα, με δεκάδες τίτλους σε όλα τα αθλήματα, θεωρώ ότι μπορείς να καταλάβεις…. Πάντως, είναι καλό αυτό που έγινε με πρωτοβουλία του Άγγελου Μυσιρλή, καθώς είμαι υπέρ στο να λύνονται τα προβλήματα με τη συζήτηση. Είναι προς τιμήν του που ήρθε στο περίπτερο του Αρη και αφού κάθισε και άκουσε αυτά που είχαμε να τα πούμε, όπως και τα παράπονά μας, στο τέλος αγόρασε και κάποια πράγματα».

Για το περίπτερο στη Δ.Ε.Θ.: 

«Στόχος μας είναι να δείξουμε σήμερα ποιοι είμαστε εμείς οι Αρειανοί. Το περίπτερο αυτό θ΄ αποτελέσει τον προπομπό των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Καλώ, λοιπόν, όλους τους φιλάθλους να έρθουν σήμερα στις 19.00 κοντά μας στη Δ.Ε.Θ. και σε κόσμια επίπεδα ν΄ αναδείξουμε το μεγαλείο του Αρη. Είναι ένα όνομα δυνατό οπαδικά στην Ευρώπη και πρέπει να το δείξουμε αυτό, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πολιτισμό και ήθος».

Για την πρόσκληση, που έχει γίνει στον Νίκο Γκάλη και το αν θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στη Δ.Ε.Θ.:

«Θα δούμε αν θα έρθει ο ‘Νικ’ και πώς θα δρομολογηθεί η εκδήλωση. Σίγουρα, δεν μπορεί να λείπει από το περίπτερο του Αρη ο Νίκος ο Γκάλης. Ο ίδιος, πάντως, από την πλευρά του, δείχνει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει τον σύλλογο, είτε επικοινωνιακά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μπορεί και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Ο αγώνες προς τιμήν του ήταν κάτι το συγκλονιστικό, παρά το γεγονός ότι πέρασαν 20 χρόνια, γιατί και ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι παραμένει η σημαία του συλλόγου μας. Ήταν σαν να τερμάτισε την καριέρα του πριν από 1-2 χρόνια».

Για το σερβικό ποδόσφαιρο και τον εκπρόσωπο αυτού, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που ανέλαβε το «τιμόνι» του Αρη:

«Του εύχομαι καλή επιτυχία και θα πρέπει να ξέρει ότι έχει την αμέριστη στήριξή μας. Είναι ο πιο ελπιδοφόρος προπονητής στη Σερβία και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε το καλύτερο».

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:

«Δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση από το Υπουργείο και συνεπώς δεν έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ. Περιμένουμε και εμείς επιτέλους να βγει επιτέλους αυτή η ανακοίνωση. Από τον Ιούλιο που έγινε η γενική συνέλευση των μετόχων, είμαι και εγώ σε στάση αναμονής. Καθημερινά είμαστε στα τηλέφωνα, γιατί στην πορεία προέκυψαν κάποια εμπόδια, όπως απεργίες, άδειες κ.τ.λ., τα οποία, όμως, ξεπεράστηκαν. Το κάναμε μεσανατολικό ζήτημα το θέμα της αύξησης και γίναμε όλοι ειδικοί».

1 σχόλιο:

  1. Με την λογική σου Στεφανίδη δεν νομίζω πως συμφωνούν και πολλοί όποιος δηλαδή βρίζει και καταφέρεται είτε με δηλώσεις είτε με πράξεις απαξιωτικά στον ΑΡΗ με ένα πέρασμα του από το περίπτερο και αγοράζοντας μερικά πραγματάκια(μου θυμίζει τα μπιχλιμπίδια που δίνανε στους ιθαγενείς και αυτοί γελούσαν) ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ λειτουργώντας εσύ και ο μισιρλης ως Πάπες του Άρη και δίνοντας συγχωροχάρτι σε κάθε Ζέρβα ακυρώνοντας προηγούμενες ανακοινώσεις ΚΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕ ΑΡΗΣ και σε ρωτώ πως κατάλαβε ο Ζέρβας για το άστοχο των χαζών "αστείων" που έκανε ? ζήτησε συγγνώμη κάπου και δεν το έχουμε δει ακόμη? πηρέ πίσω αυτά που είπε? τι από όλα αυτά έχει κάνει?
    ήρθε απλά λίγους μήνες πριν τις εκλογές διαπιστώνοντας πως το κλίμα δεν έχει αλλάξει για τον ίδιο από τον λαό του Άρη και γνωρίζοντας πως στην εκλογική του περιφέρεια (τούμπα) έχει παρά πολλούς μα παρά πολλούς ΑΡΙΑΝΟΥΣ και με τις δίκες σας ευλογίες είπε ας περάσω από το περίπτερο του Άρη κάποια στιγμή που θα είναι και κάνα δυο κολλητοί μου όλο και κάποιον «τυχαία-τυχαίο» θα βρω να βγω και καμία φωτογραφία μαζί του θα πω μετά και σε μια κολλητή μου να κοινοποιήσει την Φώτο στο facebοok (βρέθηκε κιόλας και είναι και οπαδός του ΑΡΗ) και να πει πόσο ανώτερος και κάλος άνθρωπος είμαι με καλή καταγωγή και ακόμη καλύτερη οικογένεια αλλά εγώ……. από την τόση καλοσύνη μου δεν κάνει να ζητήσω από τους ιθαγενείς Αριανούς κανένα συγγνώμη ΓΙΑΤΙ και το image μου θα χαλάσει και γιατί είμαι αντιδήμαρχος και σας έχω όλους γραμμένους γιατί εγώ σας φτύνω στεφανιδομισιρλιδες και εσείς κοιτάτε στον ουρανό νομίζοντας πως βρέχει……
    Με την ίδια λογική λοιπόν ας δείξετε εσείς οι σοφοί του Άρη την ιδία αγάπη και συγχώρεση και στην κουρομπιλια και σε οποιονδήποτε θέλει να πολιτευτεί εντός Θεσσαλονίκης και όχι μονό π.χ καλοπουλος σταυριδης ορφανος και παρα πολλοί ακόμη ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ…..ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….. ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ και τα τρόπαια και τα λάβαρα δεν χρειάζεται να περάσει από το περίπτερο να τα δει και να καταλάβει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΑΡΗΣ τα έβλεπε εδώ και πολλά χρόνια (εφιάλτης του γίναμε) ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ παοκ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ

    ΥΓ Ήμουν υποστηρικτής σου και σαν υποψήφιος πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά και τώρα στην ΚΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΕΡΒΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…..

    Πολύ φιλικά και με πολύ αγανάκτηση τα λέω όλα αυτά και προς αποφυγήν παρεξηγήσεως για στοχοποίηση του συνδυασμού του πολύ αγαπητού προς εμένα ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ και πολιτικοποίησης του κειμένου απλά αναφέρω πως το ίδιο αρνητικός και ακόμη περισσότερο ήμουν με την ανάμειξη του Νίκου Παπαδοπούλου και την εκμετάλλευση του λαού και του ονόματος του ΑΡΗ μέσα από την προεδρεία του στον ΑΣ για εξυπηρέτηση προσωπικών του φιλοδοξιών(υποψήφιος με γκιουλεκα) και αβανταδόρους των τότε super3(στρόγγυλο και σαουριδη) μην αβαντζάρετε και εσείς με την στάση σας και μην εκμεταλλεύεστε την θέση σας για προσωπικές σας φιλοδοξίες ή εξυπηρετήσεις κάποιων αυτά να τα κάνετε εκτός θεσμικών οργάνων του ΑΡΗ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή