Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αγκάνθο και Γκάλης στo περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ!


Το περίπτερο της Κοινωνίας Μελών Άρη στην 78η ΔΕΘ, κλέβει την παράσταση και ετοιμάζει εκπλήξεις για τον κόσμο της ομάδας!


Η αρχή γίνεται από σήμερα, καθώς στις 7μμ, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια, παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος θα κόψει την κορδέλα και θα παραλάβει τιμητική πλακέτα από τον ζωντανό θρύλο της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αλέκο Αλεξιάδη.

Μέσα στην εβδομάδα το παρών θα δώσει αντιπροσωπεία των σημερινών παικτών των κιτρίνων, επικεφαλής της οποίας θα είναι το αστέρι των δύο τελευταίων ετών, Νταβίδ Αγκάνθο, ενώ για το προσεχές Σάββατο προγραμματίζεται η επίσκεψη του μεγάλου, Νίκου Γκάλη, τον οποίο προσέγγισαν οι άνθρωποι της ΚΜΑ, εισπράττοντας καταφατική απάντηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής πάνω από 1000 άτομα έχουν δει το περίπτερο, μόλις στην τρίτη ημέρα λειτουργίας του, δείγμα του ενδιαφέροντος που δείχνει ο κόσμος του Άρη για την ιστορία, το παρών και το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας.

Κατά τη διάρκεια των αποψινών εγκαινίων θα παρουσιαστεί το βίντεο με τις μεγάλες στιγμές του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως κεντρικός χορηγός του περιπτέρου της ΚΜΑ, είναι τα κανάλια Novasports.

Τατάκης: « Να κάνουμε τον Άρη, πρώτο!»

Ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν στη δημιουργία του περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση, είναι ο ταμίας της ΚΜΑ, Δημήτρης Τατάκης, ο οποίος μίλησε στο novasports.gr: « Είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος. Είναι χαρακτηριστικό πως τα σημαιάκια που βγάλαμε για τα παιδάκια τελείωσαν από την πρώτη ημέρα! Το περίπτερο είναι ντυμένο στα κίτρινα, έχοντας τοποθετήσει όλες τις ομάδες του συλλόγου από το 1928 και μετά. Μπαίνεις μέσα και βγαίνεις έξω για να το δεις καλύτερα. Το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε είναι πως ο κόσμος πρέπει να συμπαρασταθεί σε όλα τα αθλήματα και η Κοινωνία Μελών Άρη, ως κοινωνία των Αρειανών, αυτό προσπαθεί να περάσει».

Και ο κ. Τατάκης, καταλήγει: «Όσοι δεν είναι μέλη, να γραφτούνε και όσοι είναι, αλλά δεν συμμετέχουν να ξανααγκαλιάσουν την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τον Άρη πρώτο, διότι μόνο αυτή η θέση αξίζει στην ομάδα μας!».

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου