Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώτας: "Ζητώ διαφάνεια! Συγχαρητήρια στον Super 3!"


Τις απόψεις και τις θέσεις του κατέθεσε ο Θωμάς Γιώτας ενόψει των εκλογών του Ερασιτέχνη (12/09), με συνέντευξη του στο Libero. Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για ένα νέο ξεκίνημα στον ΑΣ, με διαφάνεια, ενόψει και των 100 χρόνων του συλλόγου. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Για την απόφαση του να επιστρέψει στον Αρη: “Όταν σε έναν σύλλογο βιώνεις χαρές και λύπες, δεν μπορεί να σε αφήνει ασυγκίνητο, όταν βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να υπάρξει μια αναγέννηση, λόγω και του εορτασμού των 100 χρόνων. Αυτά και η αγάπη μου για τον Αρη, με οδήγησαν ώστε να ασχοληθώ ξανά με τα κοινά της ομάδας”.

Για την ομάδα βόλεϊ: “Έστω και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήσαμε μια αξιόλογη ομάδα, την οποία όλοι θα τη δουν στο γήπεδο. Γιατί, πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες. Πολλοί είναι παίκτες δοκιμασμένοι, αξιόλογοι και πάρα πολύ καλοί”.

Για τα τμήματα του Ερασιτέχνη: “Δεν αμφισβητούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Όλα όμως τα αθλήματα έχουν την αξία και τη σημασία τους. Και αναφέρομαι στα τμήματα υποδομής. Και δεν μου άρεσε καθόλου όταν πληροφορήθηκα την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων χάντμπολ. Έπρεπε να συσπειρωθούμε για να το αποτρέψουμε. Μιλάμε για ένα αξιόλογο άθλημα”.

Για το αν μπορεί ο ΑΣ να σταθεί όρθιος οικονομικά: “Είναι γεγονός ότι η μάνα είναι ο ΑΣ. Αυτός είναι που πρέπει να κινεί όλα τα νήματα. Αντί αυτού όμως απλά μετέχει. Για παράδειγμα, στη ΔΕΘ υπάρχει το περίπτερο της ΚΜΑ και μπράβο στην προσπάθεια της. Θα έπρεπε όμως  η μάνα του συλλόγου να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, χωρίς να κατηγορώ τον Φορέα, που του αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο Ερασιτέχνης δείχνει αδράνεια και απουσιάζει από πολλά. Η ναυαρχίδα του ΑΣ είναι το βόλεϊ. Και όταν μπορώ μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να οργανώνω ένα τμήμα με τους άξιους συνεργάτες μου και κάποιους τους ενοχλεί, τι να κάνουμε; Σίγουρα κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Αλλά δεν γίνεται να υπάρχει αδράνεια", είπε, και συνέχισε: “Όταν μπορούμε και βρίσκουμε σπόνσορες για το τμήμα βόλεϊ, γιατί να μην μπορούμε να βρούμε για όλο τον ΑΣ; Ήμουν ο πρώτος παράγοντας που έφερε διαφήμιση και στο τμήμα γυναικών του βόλεϊ, το 1997. Όπως είχα φέρει και διαφήμιση 150 εκατ. Υπήρχαν βέβαια και άλλοι αξιόλογοι παράγοντες, όπως ο Μιχάλης Ζορπίδης. Πριν πέντε χρόνια ο κ. Παπαδόπουλος έκανε μια πολύ καλή ενέργεια. Έβαλε έναν άνθρωπο και επικοινωνούσε με τα μέλη του Αρη, για τις συνδρομές. Με τα χρόνια όμως αυτό, χάθηκε".

Για τον Super 3: “Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά από το 1987 που ασχολούμαι παραγοντικά με τον Αρη, που ο κορυφαίος σε οργάνωση σύνδεσμος στην Ελλάδα, ο Super , δεν δέχθηκε να μπαίνει στα παιχνίδια δωρεάν. Τους βάλαμε εικονικά μια τιμή 10 ευρώ, και πιστεύω ότι θα γεμίσει το γήπεδο. Είναι μια αλήθεια, άξια συγχαρητηρίων. Δεν σημαίνει ότι “γλείφω” τον σύνδεσμο".

Για την ΓΣ του ΑΣ και τις εκλογές: “Το μήνυμα που στέλνω είναι πως εγώ ως Γιώτας δεν υποστήριξα μόνο το βόλεϊ. Έχω τιμηθεί με δύο χρυσές πλακέτες για την προσφορά μου στα τμήματα υποδομής. Ζητάω διαφάνεια και όλα στο φως. Πρέπει να σταματήσει η μιζέρια, να ανασυγκροτηθούμε και με τα 100 χρόνια, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου