Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Χαριτωνίδης: «Να αλλάξουν νοοτροπίες»



Ο τεχνικός διευθυντής του ΤΑΠ Άρης, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε για τη νέα σεζόν και την προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη: «Ο Ρόλιτς πρέπει να έρθει τη Δευτέρα με Τρίτη. Έχει σταλεί το συμβόλαιό του και υπάρχει μια διαδικασία νομικής φύσεως. Για το σχεδιασμό μας, είναι πολύ κάλος, έχει καλή υποδοχή. Έχει παίξει στην Εθνική Σερβίας. Είναι καλό να έχεις κάλους παίκτες, άλλα το βασικό είναι να έχεις καλή ομάδα».

Για την κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα βόλεϊ του Άρη: «Πάντα σε ένα ομαδικό άθλημα θα αρχίσεις να κρίνεις όταν αρχίσουν τα φιλικά παιχνίδια που είναι το καλύτερο τεστ. Θα μας δείξει που πρέπει να βελτιωθούμε και που είμαστε καλοί. Θα ξεκινήσουν σε καμία δεκαριά μέρες τα φιλικά».

Για τα πολύ φτηνά διαρκείας: «Μας ζήτησαν οι ίδιοι οι συνδεσμίτες να πάρουν διάρκειας. Πολύ περήφανη στάση εκ μέρους τους. Ο ΑΣ είναι ο κινητήριος μοχλός κάθε σωματείου. Του Άρη έχει δυνατότητες να πάει ψηλά, αλλά πρέπει να τις βγάλουμε προς τα έξω. Πρέπει να αφήσουμε το χθες και να πάμε στο αύριο. Ο Άρης συμπληρώνει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Να αλλάξουν νοοτροπίες και να πέσει δουλειά για να φάνει κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Όλοι πρέπει να είναι κοντά στο σύλλογο. Το κλίμα είναι περίπου γνωστό. Όλος ο κόσμος θέλει μια επανεκκίνηση σε αυτό που λέγεται ΑΣ Άρη και αυτό πρέπει να δοθεί με ανθρώπους που έχουν όραμα να πάνε το σύλλογο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου