Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στο... ακουστικό τους Όγιος και Αναστόπουλος


Όσο περνάνε οι μέρες και δεν προχωράει κάποια από τις περιπτώσεις ξένων προπονητών που έχει εξεταστεί κερδίζει πόντους ο Άνχελ Γκιγιέρμο Ογιος! Ο Αργεντίνος, φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην επιστροφή του στον Άρη, καθώς εκτός όλων των άλλων έχει συμπάθειες στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, αλλά και του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.


Εντός της ημέρας θα γίνουν κάποιες τελευταίες προσπάθειες με τους προτεινόμενους 2-3 ξένους προπονητές και εφόσον διαπιστωθούν δυσκολίες χρόνου ή χρήματος, τότε θα γίνει η κλήση στον Γκιγέρμο Όγιος, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

Παρόλα αυτά η διοίκηση εξετάζει ονόματα και από την ελληνική αγορά. Ένα εξ’ αυτών είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο  πρώην προπονητής του Αρη παρότι ξέρει πως οι πιθανότητες να έρθει στη Θεσσαλονίκη δεν είναι πολλές, περιμένει τις εξελίξεις.

Είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο αν αναλάβει εκ νέου το «τιμόνι» του Αρη αλλά ξέρει πολύ καλά πως αυτό δεν εξαρτάται από αυτόν. Περιμένει και εφόσον του γίνει κρούση λογικά θα απαντήσει θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου