Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ως αύριο η προσπάθεια να "κλείσει" ο νέος τεχνικός


Για συμφωνία με άλλον ξένο τεχνικό κινείται ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, καθώς η οικονομική διαφορά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν μεγάλη.


Σύμφωνα με ό,τι έχει διαρρεύσει τα τελευταία, από την ΠΑΕ Άρης, η πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ στον Αργεντινό τεχνικό έφθασε τα 350.000 ευρώ αλλά η απαίτησή του ήταν σχεδόν η τριπλάσια. Συγκεκριμένα, η απάντηση που έφτασε στην Αλκμήνης μέσω του εκπροσώπου του Κούπερ και αφορούσε και τις απολαβές των συνεργατών του αγγίζει τις 800.000 ευρώ που με την εφορία ισοδυναμεί σε κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ.

Αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για την ΠΑΕ Άρης με αποτέλεσμα ήδη να εξετάζονται οι εναλλακτικές λύσεις – τρεις με τέσσερις στον αριθμό – Ευρωπαίων τεχνικών. Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων και o 65χρονος Ράντομιρ Άντιτς. Ο σέρβος τεχνικός με μεγάλη καριέρα σε ισπανικές ομάδες, έχοντας καθίσει στον πάγκο τόσο της Ρεάλ όσο και της Μπαρτσελόνα, και έχοντας πάρει νταμπλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Μίλινκο Πάντιτς, προτάθηκε τα τελευταία 24ωρα και φυσικά το βιογραφικό του δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Αρη. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κίτρινοι ήρθαν σε επαφή με τον Σέρβο που αυτήν τη περίοδο έχει συμβόλαιο με την κινεζική Σαντονγκ Λουνέγκ Ταισάν, το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2014, διερευνώντας τις προθέσεις του και αν είναι προσιτός οικονομικά. 

Ο Αντιτς έχει εργαστεί ακόμη σε Σαραγόσα, Οβιέδο, Θέλτα αλλά και στην Εθνική Σερβίας με την οποία πήγε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να "κλείσει" το θέμα ως αύριο ώστε το απόγευμα της Κυριακής ο νέος προπονητής να μπορεί να βρίσκεται στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου