Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Tην... πληρώνει ο Ιμπε


Στην απόφαση να θέσουν στο αγωνιστικό περιθώριο τον Τζον Ιμπε, καταλήγουν όπως όλα δείχνουν, Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ. 


Το τεχνικό τιμ του Αρη, έκανε αρκετή υπομονή με τον Νιγηριανό, ο οποίος δεν έχει κάνει κανένα βήμα προόδου, μην έχοντας προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα από την ώρα που εντάχθηκε σε αυτήν μέχρι σήμερα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προταθεί και η λύση του συμβολαίου του, παρά το ότι οι κίτρινοι δεν έχουν δικαίωμα απόκτησης άλλου ξένου ποδοσφαιριστή, μέχρι το τέλος της περιόδου. Και αυτό από μόνο του, λέει πολλά..

Στο μεταξύ την πόρτα του «Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου», στο Ν. Ρύσιο, περνούν και πάλι σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη, οι οποίοι επιστρέφουν από τη διήμερη άδεια που τους έδωσε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να τους μιλήσει, λίγο πριν επαναρχίσουν οι προπονήσεις, έχοντας, πια, κρύο μυαλό και κατασταλαγμένη σκέψη, αναφορικά με το τι έφταιξε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μιλίνκοβιτς, έχει εκπονήσει ένα ιδιαιτέρως κοπιαστικό πρόγραμμα, στο δεκαπενθήμερο που μεσολαβεί (σήμερα για παράδειγμα η προπόνηση είναι διπλή) και το οποίο οδηγεί στις 24 Νοεμβρίου, στην Τούμπα. Ασφαλώς ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τους κιτρίνους, όμως θέλοντας και μη αυτή είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση και εκεί θα οδηγηθεί η ομάδα, μετά τη διακοπή.

Προηγουμένως, θα αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα, θα δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και θα παιχτούν φιλικά, όπως το αυριανό, κόντρα στον Μακεδονικό, στη Ν. Ευκαρπία.

Το μεσημέρι εξάλλου θα γίνει και το ραντεβού του προπονητή με τον Δημήτρη Ηλιάδη, σε μια ενημέρωση απαραίτητη, ενόψει των όποιων κινήσεων ακολουθήσουν.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου