Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ηλιάδης σε Μιλίνκοβιτς: «Φτιάξε ομάδα»


Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Άρη Δημήτρη Ηλιάδη και τον προπονητή των Θεσσαλονικέων Ζόραν Μιλίνκοβιτς ολοκληρώθηκε, με τον κ. Ηλιάδη να δίνει τα κλειδιά της ομάδας στον Σέρβο τεχνικό που υποσχέθηκε άμεση βελτίωση.


Ο Δημήτρης Ηλιάδης έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Μιλίνκοβιτς, λέγοντάς του ότι είναι ελεύθερος να δημιουργήσει μία ομάδα όπως αυτό της φαντάζεται, χωρίς να υπολογίζει ονόματα, με σκοπό το σύνολο αυτό να είναι ικανό να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. 

Από την πλευρά του ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι είναι σίγουρος ότι θα έρθει η βελτίωση και τα καλύτερα αποτελέσματα, πιστεύοντας στην ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Μίλησε με καλά λόγια για τους παίκτες του, χαρακτηρίζοντάς τους ορεξάτους για δουλειά, κι εμφανίστηκε βέβαιος ότι όλο αυτό θα βγει άμεσα στο χορτάρι.

Όπως προκύπτει από τη συνάντηση των δύο ανδρών δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για προπονητή αυτή τη στιγμή στον Άρη, με τον κ. Ηλιάδη να δίνει τα κλειδιά στον Μιλίνκοβιτς για τη δημιουργία μίας ικανής και ανταγωνιστικής ομάδας που δεν θα βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου