Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συμπληρώνεται ο φάκελος του 99



Η εκδίκαση της περασμένης Παρασκευής, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, δεν σήμανε και το τέλος της διαδικασίας.
Το δικαστήριο ζήτησε μέχρι την προσεχή Παρασκευή 1 Νοεμβρίου να του παραδοθούν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία έλειπαν από τον φάκελο, εξ ου και οι διεργασίες που πραγματοποιούνται, ώστε να κλείσει και αυτό το μέτωπο.

Οι νομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τις «πηγές» των εγγράφων που χρειάζονται και η αλήθεια είναι πως πήραν βαθιά ανάσα από την προσέλευση του κόσμου την περασμένη Κυριακή, στο ματς με τον Πλατανιά, καθώς σημειώθηκε ρεκόρ εισιτηρίων, κάτι που θα βοηθήσει στη σχετική λίστα που έχει ζητηθεί από το δικαστήριο.
Τα εισιτήρια, βεβαίως, είναι ένα  από τα κομμάτια του πλάνου βιωσιμότητας που απαιτείται. Χρειάζονται ακόμη απτές αποδείξεις, περί πιθανού ενδιαφέροντος έλευσης επενδυτή ή χρημάτων τα οποία μέσω της ΑΜΚ θα δώσουν ρευστότητα στην εταιρία. Και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο

Πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου