Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Kανένα πρόβλημα με Αρμενάκη!


Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Απόστολο Αρμενάκη, ο οποίος τα είπε με τη διοίκηση του ΤΑΠ Άρης το μεσημέρι της Τρίτης και λύθηκε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.


Όπως ενημέρωσε και το ΤΑΠ με ανακοίνωση του: "Λήξαν θεωρείται το θέμα με τον Απόστολο Αρμενάκη. Ο αθλητής παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΑΣ και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ΤΑΠ, Θωμά Γιώτα. Ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι από την Τρίτη (22/10) που τραυματίστηκε μέχρι και σήμερα υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Σύρο, προκειμένου να μην υπάρξει εκ νέου πρόβλημα με τον τραυματισμό του.

«Η διοίκηση προβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και ποντάρει πολλά στις ικανότητες του αθλητή Απόστολου Αρμενάκη. Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει, ούτε πιστεύουμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον με τον αθλητή», δήλωσε ο Θωμάς Γιώτας ύστερα από τη συνάντηση-συζήτηση με τον Απόστολο Αρμενάκη.

Συζήτηση με το Θωμά Γιώτα είχε και ο Μπράνκο Ρόλιτς,  με τον Πρόεδρο του ΤΑΠ να ζητάει από το Σέρβο βολειμπολίστα να ανεβάσει την αγωνιστική του απόδοσή, κάτι το οποίο ο αθλητής υποσχέθηκε ότι θα κάνει".

Ο Αρμενάκης "κατηγορήθηκε" για το ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Φοίνικα Σύρου ενώ δεν υπήρχε ιατρικό πρόβλημα. Ο πετοσφαιρικός Άρης βρίσκεται με το πέρας της τρίτης αγωνιστικής βρίσκεται στη 10η θέση, χωρίς νίκη, με μόλις ένα βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου