Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στεφανίδης:«Θα συμμετάσχω στην ΑΜΚ, πενταετές στον Μιλίνκοβιτς!»


Την άποψή του για τον Άρη του Μιλίνκοβιτς, την διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη, την αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ αλλά και την επιστροφή του Δήμου Δασυγένη στο γήπεδο, εξέφρασε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Άρης Στεφανίδης. Ο γνωστός παράγοντας, πατέρας του προέδρου της ΚΜΑ Πάνου Στεφανίδη, και στενός φίλος του προέδρου της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στην προοπτική να βοηθήσει τον Άρη με τη συμμετοχή του στην ΑΜΚ, ενώ πρότεινε στον Ηλιάδη να κάνει κλειστό συμβόλαιο 5ετίας στον Σέρβο τεχνικό της ομάδας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Στεφανίδη: 

«Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω η ήττα από τον Πλατανιά. Η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο εκτός έδρας ματς. Εκείνο που βλέπω είναι ότι γίνεται μία υπέρ προσπάθεια. Έχουμε στη διοίκηση έναν καταξιωμένο πρόεδρο που δουλεύει δύο 8άωρα την ημέρα αμισθί, έχουμε τον καλύτερο –κατά την γνώμη μου- προπονητή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βάσει βιογραφικού αλλά και της δουλειάς που κάνει. Πρέπει επιτέλους να διώξουμε αυτή την νοοτροπία που έχουμε σαν Αρειανοί. Στην πρώτη στραβή αμφισβητούμε τους πάντες. Αυτή την στιγμή ο Άρης αναδομείται. Η πλειονότητα των παικτών είναι Έλληνες, είναι αξιόλογοι, προσπαθούν, έχουν έναν προπονητή πραγματικό δάσκαλο που έχει σπείρει την ηρεμία στα αποδυτήρια. Ας μην ασχολούμαστε με τον προπονητή λοιπόν. Αν ήμουν σήμερα ο πρόεδρος του Άρη θα έκανα κλειστό συμβόλαιο 5ετίας στον Μιλίνκοβιτς. Μόνο έτσι θα κάνουμε ομάδα. Αυτός είναι πραγματικός προπονητής. Χρειάζεται υπομονή. Μία ομάδα δεν χτίζεται ούτε σε δύο ώρες, ούτε σε δύο μήνες».

-Για τον Δήμο Δασυγένη: «Ο Δασυγένης αποφάσισε να επιστρέψει στο γήπεδο όπως κι εγώ, που απείχα για 6-7 χρόνια επειδή είχα αηδιάσει με κάποια πράγματα. Η αγάπη μας για τον Άρη είναι δεδομένη. Ο Δασυγένης επέστρεψε μετά από 17 χρόνια. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας, ας μας αφήσουν όμως. Προσωπικά το δήλωσα στον πρόεδρο ότι θα συμμετάσχω στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δίπλα μου πιστεύω κι άλλοι. Υπάρχουν Αρειανοί που έχουν την άνεση να συνεισφέρουν. Ο κ. Δασυγένης είναι Αρειανός από τα σπλάχνα. Έχει δώσει πολλά στον Άρη, έχει το νου και την γνώση, είναι ορεξάτος. Είναι λίγο πρώιμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ενδιαφερόμαστε για την πορεία του Άρη. Διοικητικά δεν θέλω να συμμετάσχω ενεργά». 

-Για τον Ηλιάδη: «Τον θεωρώ εργάτη. Είναι αναγνωρίσιμος, έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Είναι νοικοκύρης και Αρειανός. Διείσδυσε εκεί που δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια άλλοι. Ουδείς είναι τέλειος, αλλά τον πιστεύω. Οτιδήποτε λάθος κάνει, θα είναι ανθρώπινο, είναι έντιμος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου