Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

To πλάνο ενδεκάδας του Άρη


O Γιάννης Μιχαλήτσος έχει αγωνιστικά πρόβλημα τα οποία προστίθενται στην απουσία του τιμωρημένου Αγκάνθο. Ο Νίκος Ψυχογιός έχει τεθεί νοκ-άουτ καθώς η επιστροφή του στην δράση συνδυάστηκε με το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στον δικέφαλο.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί παράλληλα να υπολογίζει και στους τραυματίες Βελλίδη, Γιαννίτση, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας.

Με γνώμονα τις παραπάνω απουσίες έχει να καλύψει δυο κενά σε σχέση πάντα με την 11άδα που επέλεξε στον νικηφόρο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η μια θέση αφορά στον δεξιό οπισθοφύλακα και η άλλη στον σέντερ φορ. Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει η επιλογή του Καζναφέρη, αλλά και του Ηρακλή τον οποίο δείχνει να εμπιστεύεται. Όσο για την κορυφή της επίθεσης εκεί τα πράγματα είναι ρευστά.

Μάλιστα, πολλά θα εξαρτηθούν από την θέση που θα επιλεγεί τελικά να τοποθετηθεί ο Καζναφέρης. Εάν πάρει θέση στα χαφ, τότε διαθέσιμος «κυνηγός» γίνεται και ο Γιαννιώτας μαζί με τους υποψήφιους Αγγελούδη, Διαμαντάκο. Ο τελευταίος θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στην 11άδα μια και το πιθανότερο είναι να επιλεγεί για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στη μεσαία γραμμή Παπαστεριανός, Τάτος και Κοέλιο (εκτός απροόπτου) θα καλύψουν τον χώρο ευθύνης τους με βοήθειες από τους δυο πλάγιους μεσοεπιθετικούς. Στο κέντρο της άμυνας θα τοποθετηθούν οι Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, με τον Ζαραδούκα στην αριστερή πτέρυγα. Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Διούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου