Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τάτος: "Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Άρη"

Ο Ανδρέας Τάτος υπογράμμισε πως θα είναι περίεργη για τον ίδιο η επιστροφή του ως αντίπαλος στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά επισήμανε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον Άρη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής (24/2, 19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Τάτου στην κάμερα της Nova:

Ανδρέα, με ανεβασμένη ψυχολογία κατεβαίνετε στον Πειραιά, δώσε μας μία γεύση της ατμόσφαιρας που επικρατεί στα αποδυτήρια.

"Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σ' έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Κρατάμε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουμε γιατί ο Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Χρειαζόμαστε πολλούς βαθμούς γα τη σωτηρία της ομάδας και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Ό,τι και να σας πω είναι λίγο, διότι έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ισχυρό κόσμο δίπλα του, όμως εμείς πάμε για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για σένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, διότι ουσιαστικά είσαι παίκτης του Ολυμπιακού, εκεί ανήκεις.

"Ναι, είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, όμως δόθηκα δανεικός για έξι μήνες στον Άρη και φοράω τη φανέλα του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου".

Πως περιμένεις να μπεις ως αντίπαλος στο Καραϊσκάκη;

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη. Εντάξει, θα μου φανεί λίγο περίεργο όλο αυτό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και μακάρι να πάνε όλα καλά".

Ποντάρεις στην κούραση του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις;

"Όλα αυτά που λέμε είναι θεωρητικά. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, έχει μεγάλο ρόστερ και ειδικά σε σχέση μ' εμάς που έχουμε μικρό ρόστερ. Όπως σας είπα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε". 

Ως γνώστης της κατάστασης, έχεις ενημερώσει τους συμπαίκτες σου για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν;

"Υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, ξέρουν τι πρόκειται ν' αντιμετωπίσουν, ξέρουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ξέρουν ποιους παίκτες έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω να δώσουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε ό,τι μπορούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου