Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

"Πρώτα να σωθεί η ομάδα, τα υπόλοιπα μετά..."

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλαν SUPER 3 και Ιερολοχίτες μέσω της έκτακτης ραδιοφωνικής τους εκπομπής στο σταθμό 98,7.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Σημείωσαν ότι ο μόνος τρόπος για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο είναι η συσπείρωση όλων των «κίτρινων» δυνάμεων σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά ο σύλλογος.

Παράλληλα, έστειλαν μηνύματα προς τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή, απαιτώντας να παλέψουν προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Εθεσαν ως άμεση προτεραιότητα των φορέων του ΑΡΗ να βγει η χρονιά, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι μετά το τέλος της σεζόν θα έρθουν καλύτερες μέρες. Επίσης, υπογράμμισαν ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για πράξεις από όλους και όχι για πολλά λόγια γιατί απ’ αυτά χόρτασε ο κόσμος.

Τέλος, χαρακτήρισαν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχε περιέλθει ο σύλλογος, σαν μια ιστορική ευκαιρία, προκειμένου να έρθει η κάθαρση και να ακολουθήσουν καλύτερες μέρες για το σύλλογο. "Πρέπει πρώτα να σωθεί η ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά. Δεν ξεχνάμε τίποτα και κανέναν που μας οδήγησε εδώ. Είμαστε καμήλες. Ούτε θα αφήσουμε ποτέ ξανά να προδώσει κανείς τα όνειρά μας", ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τους συντελεστές της εκπομπής.

πηγή: http://www2.allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου